GÖZKOOP’tan Mardin değerlendirmesi

4-7 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenen GÖZKOOP Mardin toplantısı sonrası Yönetim Kurulu, toplantıya ilişkin bir değerlendirme yaptı…

GÖZKOOP’tan Mardin değerlendirmesi
09 Eylül 2014 Salı 13:03

 

Toplantıya ilişkin yapılan açıklama şu şekilde:

 

* Güçlerimizi birleştirmeye,
* Markalaşmaya,
* İhracat'a,
* Tüketim toplumu değil, üretim toplumu olmaya,
* En uygun fiyatı ve özel ilgiyi vatandaşımıza sunmaya,
* Türkiye'nin her yerinde olmaya

karar verdik ve GÖZKOOP'u ilklerin şehri İzmir'de kurduk. Üç yıl önce 27 ortakla çıktığımız bu yolda136 tecrübeli ortağa ulaşmış durumdayız. Ülke genelinde 286 satış noktasına sahibiz. Önümüzdeki yıl tüm vitrinlerimize ışıklı Gözkoop logomuzu asacağız. Böylelikle vatandaşlarımız bize daha kolay ulaşabilecekler. Mağaza sayımızı 600' e çıkarmayı hedefliyoruz. %100 yerli sermaye olan Gözkoop, ülkemizin gurur kaynağı olma yolundadır. Tüm dünya markalarını halkımıza en uygun şartlarda sunmakla beraber, kendi markalarımızla da yurt dışına açılmayı hedeflemekteyiz.

"Gözkoop Mardin toplantısına yoğun destek" haberini okumak için tıklayın


Üç yılı tamamladığımız bu günlerde, kendi toplantı organizasyonumuzu yapabilmenin gururunu yaşıyoruz. Sadece Gözkoop ortaklarının ve tedarikçilerinin bulunacağı toplantımızı, medeniyetler şehri olarak bilinen Mardin'de yapmayı planladık. Çünkü biz farklıyız! Farklılığımız her geçen zaman daha da belirginleşecek. Anadolu'nun gücünü, ülkenin her yerinden aldığının bilincindeyiz. Sektöre örnek olacağımız inancıyla, satın alma günlerimizin tekrarını yine zenginliklerle dolu, farklı şehirlerde yapmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle katılımcı ortaklarımıza ve tedarikçilerimize bize bu organizasyonda verdikleri destek için teşekkür ederiz. Ayrıca Türkiye'nin her yerinde gördüğümüz misafirperverliği Mardin'de de fazlasıyla yaşadık, yardımlarından dolayı Mardin halkına da teşekkürlerimizi ve sevgilerimizi iletiyoruz.

"Birlik beraberlik adına müthiş bir başarı öyküsü"

Gözkoop Mardin toplantısına ilişkin bir değerlendirme de Eczacı-Gözlükçü Taylan Küçüker'den geldi. Değerlendirme şu şekilde:

 

" Gözkoop; Geleneksel müesseselerin birlik beraberlik adına olağanüstü bir başarısının öyküsüdür.

Üç sene önce 27 ortakla İzmir’de kurulan Gözkoop, 136 ortağa ulaştı. Gözkoop geleneksel müesseselerin yaşam ve iktisadi sigortasıdır. Gözkoop’un, istikrarlı bir şekilde büyüyerek üç sene içerisinde geldiği nokta, birlik ve beraberlik adına geleneksel müesseselerin olağanüstü başarısının öyküsüdür.
4-7 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenen, optisyenleri ve gözlükçüleri bir araya getiren Gözkoop toplantısını tedarikçilerimizin de katılım ve desteğiyle Mardin Erdoba Otel’de gerçekleştirildi.

Toplantıya çok yoğun ilgi ve katılım oldu. Türkiye’nin dört bir tarafından ortaklarımız aileleri ile birlikte Mardin’e aktı.

Ailelerimiz ortaklarımız bir araya geldi, daha çok kaynaştı, aidiyet duygumuz arttı. Tedarikçilerimizin ve kooperatifimizin sağladığı zengin koleksiyonları inceleme görme ve sipariş verme imkânı elde etti. Cam ve çerçeve de kendi markalarımızı yaratıyoruz. Öncelikle Türkiye’de faaliyet gösteren üretici ve tedarikçilerimizle anlaşarak faaliyet göstermeye büyük özen gösteriyoruz. Ortaklarımıza zengin koleksiyonları en uygun fiyatlarla sunuyoruz.

Mardin Cercis Murat Konağı’nda yaptığımız gala gecesine ortaklarımız eş ve çocukları ile katıldı. Mardin yerel sanatçılarının yöre türküleri, meze salata ve yemekleri, sıra ve kına gecesi muhteşemdi.
Her ortağımız Gözkoop organizasyonu içerisinde olmaktan bir kez daha gurur duydu iftihar etti.
İlerleyen dönemlerde toplantı etkinliklerimiz yurt dışı ve içi daha kapsamlı programlarla artarak sürecektir.
Gözkoop olarak benzer kooperatifleri destekliyor, meslektaşlarımıza da bu kooperatiflere üye olarak destek olmaya çağırıyoruz. Bir gün Türkiye’de geleneksel müesseselerin var olma mücadelesi yapılacaksa bu mücadelenin yapılacağı zemin kooperatiflerimiz olacaktır.

Kooperatifler mesleki geleceğinizin iktisadi güvencesidir.


Bizlere bu muhteşem organizasyonu sağlayan Gözkoop ve tedarikçi firmalarımıza gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz."


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.