Gözkoop Mardin toplantısına yoğun destek

4-7 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenen, optisyenleri ve gözlükçüleri bir araya getiren Gözkoop Mardin toplantısında Gözkoop Yönetim Kurulu Başkanı Burçin Küçükören mesaj verdi.

Gözkoop Mardin toplantısına yoğun destek
04 Eylül 2014 Perşembe 14:38

 

Gözkoop Mardin toplantısı kapsamında, S.S. Tüm Optisyenler ve Gözlükçüler Temin Tevzi Kooperatifi Yönetim kurulu Başkanı Burçin Küçükören, destek ve dayanışma çağrısında bulundu.
Küçükören’in yaptığı konuşma şu şekilde:

“S.S. Tüm Optisyenler ve Gözlükçüler Temin Tevzi Kooperatifi olarak, aynı çatı altında ve aynı etik anlayış çerçevesinde, 2011 yılında bir araya geldiğimiz ilk günden beri, birlik ve beraberlik içinde, güvenle büyümekte ve güçlenmekteyiz.

Ortak sayımızın 130‘u geçtiği bu üç yıl boyunca, birçok tedarikçi firmayla, günün koşulları içinde en uygun imkânlarla, ancak her zaman uzun vadede ortaklarımızın çıkarlarını da gözeterek birçok anlaşmaya imza attık.


Kendi markamızla da dünya piyasasına girme çalışmaları içinde olduğumuz bu günlerde, tedarikçilerimizin de desteğiyle bayi toplantıları yapmaya karar verdik. Her yıl tekrarlanacak olan ve ortaklarımızın, tedarikçilerimizle yüz yüze görüşüp, aldıkları ürünleri birebir inceleyerek, toplu sipariş verebilme imkânı bulacağı bu toplantılarımızda, kooperatif olarak ortaklarımızla kaynaşma ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunma imkânını da yaratmış olacağımızı düşünüyoruz.

Merkezi İzmir olan kooperatifimizin, birçok toplantısını, İzmir’de gerçekleştirmiştik. Ancak Türkiye’nin birçok yerinde ortakları olan bizler, böylesi önemli bir buluşmayı organize ederken, her yıl ülkemizin farklı bir köşesinde olmayı, farklı illerini ve farklı kültürlerini de görüp, tanıma imkânı bulmayı hedefledik. Böylece İzmir dışında yapacağımız bu ilk organizasyonumuzu, ülkemizin doğusuna taşımayı ve otantik güzelliğiyle dillere destan olan Mardin ilinde yapmayı uygun bulduk.

Eylül ayı içinde gerçekleşecek olan fuarımızda, ülkemizin birçok yerinden gelerek, Mardin ilinde buluşacak olan ortaklarımız ve tedarikçilerimizle birlikte olacağız. Böylesi organizasyonlarla, daha uzun yıllar güç birliği içinde, bu sektörde var olmak ve elimizden gelen katkıyı sağlamak en büyük hedefimizdir. Kooperatifçiliğin gereği olarak, bu mesleğe gönül vermiş tüm meslektaşlarımıza öncü olabilecek adımlar atmak, gözlükçülük ve optisyenlik mesleğini daha ilerilere taşıyacak nice yurtiçi ve yurt dışı organizasyonlarda buluşmaksa en büyük dileğimizdir.”


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.