Göz Doktorları İstanbul'da Buluşuyor

Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen göz doktorları İstanbul'da buluşuyor...

Göz Doktorları İstanbul'da Buluşuyor
07 Haziran 2014 Cumartesi 08:12

 ZEISS tarafından İstanbul'da 7-8 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Avrupa Refraktif Lazer Sempozyumu'nda SMILE lazer yöntemiyle görme kusurlarının tedavisinde devrim yaratan çözüm göz doktorlarına tanıtılacak.

 

İstanbul, 6 Haziran 2014; Yenilikçi teknolojilerle yaşam kalitesini yükselten ürün ve çözümleri sunan ZEISS'in katkılarıyla İstanbul'da, 07-08 Haziran'da Sheraton Ataköy Hotel'de gerçekleşecek sempozyumda Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen göz hastalıkları uzmanı doktorları bir araya gelecek.

 

Avrupa Refraktif Lazer Sempozyumu kapsamında dünya çapında 250'ye yakın konunun uzmanı göz doktoru devrim niteliğindeki SMILE lazer tedavi yöntemi ile ilgili tecrübelerini bilimsel oturumlarda ve sosyal etkinliklerde birbirleriyle paylaşacaklar.

 

Etkinlikte, refraktif cerrahi konusunda bir devrim olan kornea biyomekaniğini bozmadan (flapsiz / bıçaksız) göz kusurlarını iyileştirmeyi sağlayan Visumax (SMILE) cihazı kullanılarak bir cerrahi uygulama etkinliği de gerçekleştirilecek.

 

Yaklaşık dört yıldır kullanılan ve dünyada yüz binden fazla ameliyat ile hastaların gözlükten kurtulmasına yardımcı olan cihaz dünyada yalnızca ZEISS tarafından üretiliyor.

 Mevcut teknolojilerle 2 aşamada gerçekleştirilebilinen tedaviyi ZEISS'ın ürettiği Vısumax (SMILE) cihazıyla tek aşamada ve risksiz olarak gerçekleştiriyor. Darbeye ve basınca maruz kalma riski bulunan sporcular ve meslek grupları için ideal tedavi olarak görülen bu yöntem, klasik lazer tedavisine göre üç kat daha başarılı sonuç veriyor.

 

ZEISS Hakkında

 

ZEISS uluslararası arenada optik ve optoelektronik alanlarında lider konumundadır. Şirket 24 binden fazla çalışanıyla 2012 – 2013 mali yılında 4.2 milyar Euro ciro elde etmiştir. 1846 yılında Almanya'nın Jena kentinde kurulan şirketin merkezi Almanya'nın Oberkochen kentinde bulunmaktadır. ZEISS, 160 yıldan fazla bir süredir teknolojik gelişime katkıda bulunmaktadır. ZEISS; yarı iletken, otomotiv, makine mühendisliği endüstrileri ile biyomedikal araştırma vemedikal teknolojinin yanı sıra gözlük camları, kamera, sinema lensleri, dürbün lensleri ve planetaryum çözümleri üretiyor. ZEISS dünya çapında 40 dan fazla ülkede yaklaşık 40 üretim tesisi ile faaliyet göstermektedir. Ayrıca ZEISS firmasının 50'nin üzerinde satış ve servis noktaları ile yaklaşık 20 araştırma ve geliştirme merkezi bulunmaktadır. Carl Zeiss AG tamamen Carl Zeiss Vakfı'na (Carl Zeiss Stiftung) ait bir kuruluştur.

 

Kaynak :medyasaglik.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.