"BİRLİKTE DAHA İYİYİZ" Yemeğinden Ayrıntılar

Sn.Mehmet Dibi'den gecenin mesajı "Artık sen-ben davasından ziyade el sıkışmayı becerebilelim,"

"BİRLİKTE DAHA İYİYİZ" Yemeğinden Ayrıntılar
21 Şubat 2014 Cuma 08:15

BİRLİKTE DAHA İYİYİZ
Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonu'nun tedarikçi firmalara yönelik düzenlediği "BİRLİKTE DAHA İYİYİZ" temalı yemek programı 19  Şubat Çarşamba akşam İstanbul Florya Develi Restaurant'ta gerçekleşti.



Sektörün cam, çerçeve, kontak lens ve    makina olmak üzere farklı konularda 40 tedarikçi firmasının destek verdiği organizasyonda Konfederasyon adına açılış konuşmasını Genel Sekreter Sn. İlker Ayaz yaptı. Ayaz, üretici, tedarikçi ve optisyenlik müesseselerinin bir bütün olduğunu ve bunlardan birinde oluşabilecek sıkıntı ve sorunların bütünü etkilediğini, bu nedenle de kısır çekişmelere izin verilmemesi gerektiğini ifade etti. Güç birliği ile tüm sorunların aşılabileceğini belirten Ayaz, sektörün kalkınması için birliğin gerekliliği konusundaki sözlerinin ardından organizasyona destek veren tüm tedarikçilere teşekkür etti.

 

 Organizasyonda söz alan Türkiye Gözlük Sanayiciler Derneği Başkanı Sn.Mehmet Dibi konuşmasına "Bugünkü toplantı Konfederasyon ile çalışmalar yapılmadığı söylemlerinde bulunanların yanıldıklarının ispatıdır," sözleri ile başladı.
Ardından fonların metal çerçeve olarak 2 Dolar'a, plastik çerçeve olarak da 1,75 Dolar'a düşürülerek 5 Mart itibari ile 2 yıl süre ile uzatıldığını duyurdu.
Türkiye'yi optik sektöründe Avrupa'nın Çin'i yapmak amacıyla çalıştıklarını anlatan Sn. Dibi bu konuda tüm dernek ve kuruluşlardan da kendilerine destek vermelerini istedi. Yavaş yavaş üretici konumdan, tüketici topluma dönüşen birçok dünya ülkesi durumuna düşmememiz için yerli üretici ve ithalatçılara sahip çıkılması, yerli markalarımızın oluşması, bu markalara destek verilmesi gerektiğini ifade ederek "Artık sen-ben davasından ziyade el sıkışmayı becerebilelim," sözleri ile de birlik adına anlamlı bir mesaj verdi.

 



Konfederasyon Başkanı Sn. Turgut Vardi ve Dernek Yönetim Kurulu üyeleri gece boyunca tüm katılımcılarla tek tek ilgilenerek herkesin yüzünde tebessüm oluşturdular.

 Optik Gazete olarak Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonu'na bizleri en iyi şekilde temsil edip ağırladıkları için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

 

Organizasyona destek veren firmalar;

Artisan metal
Aks Optik
Ant Optik
Aydın optik
Baha optik
Berra Optik
Beta optik
Cenk optik
Doğan Optik
Efes Optik
Eksen gözlük
Esel optik Makina
Kayatur
Kutlu optik
enternational gözlük san
Merve optik
Opak cam
Opak lens
OptoMod
Paladium Optik
Poyraz optik
Prestij optik
Rumeli plastik
Safa Grup
Safilo Group
Sarpa Optik
Seçil optik serdar
Seçilir Optik Cengiz Seçilir
Tezel optik
Türev optik
Uğur optik Makina
Venüs Optik
Zirve Optik
İnter Göz
İşbir Optik
Şenyıldız Yazılım

 

 

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kaynak göstermeden kopyalamayınız. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.