1.Ulusal Optisyenlik Sempozyumu (UOS'1)

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Optisyenlik Programı tarafından düzenlenen...

1.Ulusal Optisyenlik Sempozyumu (UOS'1)
27 Mayıs 2014 Salı 08:03

1 Haziran Dünya Optisyenler ve Gözlükçüler Günü çerçevesinde, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Optisyenlik Programı tarafından 30-31 Mayıs 2014 tarihlerinde 1.Ulusal Optisyenlik Sempozyumu düzenlenecektir.

 

Sempozyum Düzenleme Kurulu Üyesi Öğr.Gör.Hülya KURU MUTLU tarafından tüm Üniversite ve sektör çalışanlarının davet edildiği sempozyumla ilgili açıklama ve davet metni şu şekilde:

 

 

 

1 Haziran Dünya Optisyenler ve Gözlükçüler Günü çerçevesinde;

 

30-31 Mayıs 2014 tarihlerinde;

 

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Optisyenlik Programı tarafından düzenlenen;

 

1.Ulusal Optisyenlik Sempozyumu (UOS'1)na

 

tüm üniversite ve sektör çalışanlarımız davetlidir.

 

1.Ulusal Optisyenlik Sempozyumunda (UOS'1);

 

Optisyenlik alanındaki bilimsel çalışmaların yanı sıra; Optisyenlerin / Gözlükçülerin sektörde yaşadığı problemler, Optisyenlik öğrencilerinin sektöre bakışı, gözlük camları üzerine yapılan kaplamalarla ilgili deneysel çalışmalar, Üretim teknolojileri vb. birçok farklı anket sonuçlarına ve bilimsel datalara dayanan farklı konuların sunumları yapılacaktır. Sempozyuma katılmak isteyenler, UOS'1 katılım formunu doldurarak veya gerekli bilgilerini yazıp [email protected] adresine iletmeleri önemle rica olunur.


Tüm üniversite ve sektör çalışanlarımızın katılımını bekliyoruz.

 

Sempozyum Düzenleme Kurulu Üyesi


Öğr.Gör.Hülya KURU MUTLU

 

 

 

 

 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.