Opak Lens Medipol Üniversitesi’nde...

Optisyen adaylarına kontak lens anlatıldı.

Opak Lens Medipol Üniversitesi’nde...
22 Nisan 2015 Çarşamba 06:42

Medipol Üniversitesi
İlgili Galeriye Git

Opak Lens Medipol Üniversitesi'nde.

Opak Lens, Medipol Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Optisyenlik Programı öğrencileriyle buluştu. 

Opak Lens, üniversitelere yönelik hazırladığı Kontak Lens Tanıtım Semineri ile, bu kez de Medipol Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Optisyenlik Programı öğrencileriyle buluştu. Seminer 21 Nisan 2015 tarihinde Medipol Üniversitesi'nin Kavacık'taki yerleşkesinde, 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.


Opak Lens İş Geliştirme ve Eğitim Müdürü Fatma Küçüktaş'ın kontak lense ilişkin temel bilgileri aktararak başladığı seminer programında, Opak Lens Pazarlama Müdürü Hülya Şenyüz de yeni kontak lens teknolojilerine ilişkin bilgileri paylaştı. Kontak lensin kullanıcı ve optik mağazalar için önemi, dünyada ve ülkemizde kontak lensin gelişimi, kullanıcıların kontak lens kullanımını daha konforlu deneyimlemek için yapılması gerekenlere ilişkin konuların aktarıldığı seminerde geleceğin optisyenlerine pazara ilişkin bilgiler de verildi.



Toplumun ve bireylerin sağlığı açısından kontak lensin internette online satışının yarattığı riskler üzerinde duruldu ve yasa dışı yürütülen bu çalışmalar konusunda geleceğin optisyenlerine düşen görevler irdelendi. 

Interaktif bir şekilde gerçekleştirilen seminerin sonunda Opak Lens'in hazırladığı eğitim videosu izlendi. 

Öğrenciler kontak lens satış ve pazarlamasına ilişkin saha bilgilerini de alabildikleri bu seminerden çok faydalandıklarını belirterek Opak Lens'e teşekkür ettiler. 

Seminer, Opak Lens yetkililerinin Medipol Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Optisyenlik Bölümü Laboratuvarını gezmeleriyle son buldu.

   

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.