2015 Kontak Lens Bilgilendirme Toplantılarının 3.sü Kadıköy'de Yapıldı

DoubleTree by Hilton Hotel Istanbul-Moda'da gerçekleştirildi.

2015 Kontak Lens Bilgilendirme Toplantılarının 3.sü Kadıköy'de Yapıldı
08 Nisan 2015 Çarşamba 08:02

Opak Lens Bilgilendirme Kadıköy
İlgili Galeriye Git

 

Opak Lens ve Alcon işbirliği ile organize edilen kontak lens bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü 7 Nisan 2015, Salı günü DoubleTree by Hilton Hotel Istanbul-Moda'da gerçekleştirildi.

 

Bursa ve Kocaeli'nin ardından İstanbul Anadolu yakasında da yüksek katılımla gerçekleştirilen toplantının sunumlarını Opak Lens İş Geliştirme ve Eğitim Bölümü'nden Fatma Küçüktaş, Alcon Kontak Lens ve Bakım Ürünleri Birimi'nden Profesyonel İşler Müdürü Dr. Ziya Yenice, Ürün Müdürü Bihter Yalçın ve Kilit Müşteri Yöneticisi Erhan Şenkardeşler yaptılar.

 

Kontak lense ilişkin temel bilgilerin ve pazar verilerinin aktarılmasıyla başlayan toplantıda Alcon ürün ailelerine ilişkin bilgiler verildi. Alcon'un aylık ve günlük kullan-at ürünlerinin kullanıcılara sağladığı avantajlar aktarıldı ve lens solüsyonlarının sadece hijyen açısından değil, daha uzun süreli ve konforlu lens kullanımı açısından da etkisinin büyük olduğu anlatıldı.

 

Sunumlarda kontak lenslerin optik mağazalar için önemi üzerinde durulduktan sonra optik mağazaların da kontak lens kullanımının yaygınlaştırmasındaki rolü aktarıldı.

 

Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı Erol Harbi de sektör hakkında bir konuşma yaparak, Türkiye'de kontak lens kullanımının yaygınlaşmasında optik mağazaların rolünün önemini aktardı. Hem kontak lens konusunda hem de optik sektörünün genel gelişimi açısından optik mağazaların sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yapması gerekliliğini vurgulayan Erol Harbi sektör mensuplarının yoğun sorularına cevap verdi.


 

 Katılımcıların soruları ve görüşlerini bildirmeleriyle geç saatlere kadar süren toplantının sonunda kontak lens eğitim videosundan bir bölüm izlendi.

 



İstanbul Anadolu yakasından 120 kişinin katılması planlanan toplantıya 151 optik mağaza temsilcisi katıldı. Opak Lens ve Optik Gazete olarak toplantıya ilgi göstererek katılan ve bu tür toplantıların devamı dileğinde bulunan meslektaşlarımıza buradan tekrar teşekkür ederiz.

 

Opak Lens ve Alcon firmalarının bilgilendirme toplantılarının tarih ve bölge bilgileri aşağıda verilmiştir.

 

Seminerlere katılmak isteyen okuyucularımız davetiye temini için [email protected] adresinden destek alabilirler.

 

25 Mart 2015, Çarşamba – Bursa (Hilton Hotel) Gerçekleştirildi.
26 Mart 2015, Perşembe – Kocaeli (WellbornLuxury Hotel) Gerçekleştirildi.
7 Nisan 2015, Salı – İstanbul Kadıköy (Doubletreeby Hilton Hotel Istanbul-Moda) Gerçekleştirildi.


9 Nisan 2015, Perşembe – Konya (Dedeman Konya Hotel)
15 Nisan 2015, Çarşamba – Samsun (Sheraton Samsun Hotel)

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.