Optik Koop'da Görev Değişimi

Yeni Başkan İlker Ayaz...

Optik Koop'da Görev Değişimi
08 Nisan 2015 Çarşamba 09:27

 

07 Nisan 2015 Tarihinde İstanbul Yaşmak Sultan otelinde yapılan olağan genel kurulunda yapılan seçimle Optik Koop yönetiminde görev değişikliği yapıldı.


Kısa bir süre önce seçimde aday olmayacağını açıklayan Optik Koop Genel Başkanı Sn. Şahap Sabri Tuzal'ın yerine Türkiye Optik Optometrik Meslekler Derneği genel sekreteri Sn. İlker Ayaz seçildi.

 


Kuruluşundan sonra genel başkanlığa seçilen Sn. Şahap Sabri Tuzal döneminde tedarikçi firmalar ile çok önemli anlaşmalara imza atılan ve üye sayısında büyük artış yaşanan Optik Koop bundan sonra yoluna Sn. İlker Ayaz'ın başkanlığından devam edecek.

 


Yapılan seçim ile oluşan yeni yönetimin ibrasından sonra Sn. Şahap Sabri Tuzal' a başkanlık dönemi boyunca Optik Koop'un gelişmesi için yaptığı yoğun çalışmalardan dolayı yeni yönetim tarafından plaket verildi.

Bizde Optik Gazete olarak Optik Koop Başkanlığına seçilen Sn. İlker Ayaz'a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

 

 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.