2015 Kontak Lens Bilgilendirme: Kocaeli

26 Mart 2015 Perşembe günü Kocaeli WellBorn Luxury Oteli'nde gerçekleştirildi.

2015 Kontak Lens Bilgilendirme: Kocaeli
30 Mart 2015 Pazartesi 10:43

Opak Lens Bilgilendirme Kocaeli
İlgili Galeriye Git

 

Opak Lens ve Alcon firmalarının işbirliği ile düzenlenen Kontak Lens konulu bilgilendirme toplantılarının ikincisi 26 Mart 2015 Perşembe günü Kocaeli WellBorn Luxury Oteli'nde gerçekleştirildi.

 

Bursa'da olduğu gibi Kocaeli'nde de yüksek katılımla gerçekleştirilen toplantının sunumlarını Opak Lens İş Geliştirme ve Eğitim Bölümü'nden Fatma Küçüktaş, Alcon Kontak Lens ve Bakım Ürünleri Birimi'nden Profesyonel İşler Müdürü Dr. Ziya Yenice ve Ürün Müdürü Ceren Ekmekçi yaptılar. Bu sunumlarda kontak lense ilişkin temel bilgilerin yanı sıra Türkiye ve dünya Pazar verileri aktarıldı ve Alcon ürün ailelerine ilişkin bilgiler paylaşıldı.

 

 

Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı Erol Harbi de sektör hakkında bir konuşma yaparak, Türkiye'de kontak lens kullanımının artmasında optik mağazaların katkısını vurguladı ve bu konudaki büyük potansiyeli açığa çıkarmadaki rollerini aktardı. Sektörün gelişimi için optik mağazaların sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çalışmasının önemini de anlatan Erol Harbi'nin konuşmasının ardından optik mağaza temsilcilerinin istekleri üzerine ileri satış teknikler eğitimini en kısa zamanda planlamaya çalışacaklarını ifade ettiler.

 

 

85 kişinin katılması planlanan toplantıya Kocaeli, Bolu, Sakarya ve çevre illerden 110 optik mağaza temsilcisi katıldı. Opak Lens ve Optik Gazete olarak toplantıya ilgi göstererek katılan ve devamı için talepte bulunan meslekteşlarımıza buradan tekrar teşekkür ederiz.

 

Opak Lens ve Alcon firmalarının bilgilendirme toplantılarının tarih ve bölge bilgileri aşağıda verilmiştir.

 

Seminerlere katılmak isteyen okuyucularımız davetiye temini için [email protected] adresinden destek alabilirler.

 

25 Mart 2015, Çarşamba – Bursa (Hilton Hotel) Gerçekleştirildi.
26 Mart 2015, Perşembe – Kocaeli (WellbornLuxury Hotel) Gerçekleştirildi.


7 Nisan 2015, Salı – İstanbul Kadıköy (Doubletreeby Hilton Hotel Istanbul-Moda)
9 Nisan 2015, Perşembe – Konya (Dedeman Konya Hotel)
15 Nisan 2015, Çarşamba – Samsun (Sheraton Samsun Hotel)

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.