PROTRANSLATE

İnsanlar internet aracılığı ile ellerinde bulunan bazı belgeleri farklı dillere çevirmek istemektedirler. Bu hizmeti

PROTRANSLATE
30 Mart 2015 Pazartesi 12:36

İnsanlar internet aracılığı ile ellerinde bulunan bazı belgeleri farklı dillere çevirmek istemektedirler. Bu hizmeti internet üzerinden sağlamakta olan çok sayıda site bulunmaktadır. Lakin kişiler bu siteler içerisinde kendilerine sunulan hizmetlerin yavaş olması ya da hatalı çeviriler olması gibi problemlerle karşılaşmak istemediklerinden dolayı sağlam ve güvenilir bir site arayışı içerisindedirler. Bugün sizlere sitesinden bahsedeceğiz. Çeviri işlemi konusunda son derece deneyimli ve profesyonel olan site içerisinde dilediğiniz her konu ile ilgili çeviriler gerçekleştirebilirsiniz. Site içerisinde tıp, mühendislik, elektronik, hukuk ya da başka konular içerisinde ihtiyaç duyduğunuz şekilde çeviri işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Çeviri dili konusunda oldukça geniş bir yelpazeye sahibiz. Site içerisinde bulunan fiyat hesapla kısmı içerisinde hizmet verilen dilleri öğrenebilirsiniz.

Protranslate Çalışma Prensibi Nelerdir?

Protranslate aracılığıyla çeviri işleminden faydalanan kişiler son derece profesyonel kişiler ile iş gerçekleştirdiklerini bilmelidirler. Site içerisinde gerçekleştirilecek olan çeviri ve tercüme işlemleri yüksek kalite standartları içerisinde gerçekleştirilmektedir. Protranslate içerisinde gerçekleştirilen çeviri ve tercüme işlemleri içerisinde yapılan işler sizlere teslim edilmeden önce profesyonel tercüme kontrol programları kullanılarak dil bilgisi, imla ve tercüme uygunluk yönünden değerlendirilmektedir.

Vermiş olduğunuz işler zamanında ve hızlı bir şekilde sizlere teslim edilmektedir. Zamanın siz değerli insanlar için son derece kıymetli olduğunun bilincinde olan site yöneticileri sizlerin talep ettiğiniz gün ve saat içerisinde tercüme işleminin sizlere ulaşması konusunda çalışmaktadırlar.

Nerede yaşarsanız yaşayın internet üzerinden işlerini halletmesinden dolayı adeta sizlerin yakınınızda bulunan bir tercüme ofisi görevini üstlenerek sizleri zor durumlardan kurtaracaklardır.

Müşteri İle Her Daim İlgilenen Müşteri Temsilciliği

Sizlere online bir şekilde çeviri hizmeti vermekte olan Protranslate sitesi sayesinde tek tek çeviri ofisi aramam zorunda kalmayacaksınız. Sizlerin talep ettiği çeviri hizmetleri artık bir tık uzaklığında olacaktır. Site içerisinde bulunan bu çeviri hizmetinden faydalanmadan önce ya da faydalandıktan sonra bir problemle karşılaştığınız zaman destek alabileceğiniz profesyonel bir ekip kadrosu bulunmaktadır. Bu canlı destek hattı sizlere gün içerisinde 08:00 ile 02:00 aralığı içerisinde teknik destek hizmeti verme konusunda hazır beklemektedirler.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.