Göz Kızarıklığı İçin Doğal Çözümler!

Gün içinde 2-3 litre su tüketmeniz gerekiyor…

Göz Kızarıklığı İçin Doğal Çözümler!
26 Haziran 2015 Cuma 09:17

Hemen hemen her insanın başına gelen göz kızarıklığı sorunu için birbirinden farklı tedavi yöntemleri olduğu gibi ayrıca doğal yöntemler ile de bu rahatsızlıktan kurtulmak mümkün. Özellikle gözlerde meydana gelen her sorunda su ile tedavi yöntemi ilk başta düşünülmesi ve kolaylıkla uygulanan bir metottur. Sabah kalktığınız da gözlerinizde kızarma varsa hemen  soğuk su ile yıkamanın ardından soğuk bir bez ile gözünüze uygulama yapın bu saye de gözleriniz içinde ya da etrafında rahatlama hissi duyarsınız. Bu tek başına tam anlamıyla tedavi etmese de sizi rahatlatacaktır. Ayrıca bu işlemin arkasına salatalık kabuğu ve gül suyu ile tampon yaparsanız gözlerde belirgin şekilde iyileşme olduğunu görürsünüz.


Dengeli beslenmek ve oldukça yeteri miktar da su tüketmek gözlerinize iyi gelebileceği gibi dışarıdan gelen etkilere karşı da dirençli olmasını sağlar. Gün içinde 2-3 litre su tüketmeniz gerekiyor. Göz kuruluğu ve göz kızarıklığı için su tüketimini arttırmak doktorların size tavsiye edeceği ilk önlemdir.

Eğer herhangi bir yiyeceğe ya da bahar aylarında gözlerinizde kızarma oluyorsa alerjik bir rahatsızlık yaşıyorsunuz demektir. Göz kızarıklığı hastalığı meydana getiren bu durumlarda ilk aşamada bu tür sizin için alerjen özellikte olan yiyecek ve ortamlardan uzak durmanız önerilir. Bunun yanında güneş ışınları ile direkt olarak gözünüze gelecek kadar zaman geçirmeyin bu durum sizi oldukça kötü şekilde etkiler.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.