Büyük Ödülleri Muhteşem Gecede Sahiplerine Verdik

Ve Ödüller Sahiplerini Buldu...

Büyük Ödülleri Muhteşem Gecede Sahiplerine Verdik
22 Mayıs 2015 Cuma 11:00

Optik Gazete Yarışma 2015 Ödül Töreni
İlgili Galeriye Git

 

Son derece çekişmeli geçen video yarışmasının ardından, 19 Mayıs 2015 tarihinde Limak Eurasia Luxury Hotel'de gerçekleştirilen ödül töreniyle tüm ödüller sahiplerine teslim edildi.

19 Mayıs 2015 akşamı, Optik Gazete tarafından Limak Eurasia Luxury Hotel'de düzenlenen ödül töreni ile uzun soluklu video yarışmasının son etabı da tamamlandı.

 



2014'de "Kontak Lenslerimi Seviyorum" konulu yarışmanın ardından, bu yıl ikincisi düzenlenen video yarışmasının 2015 teması "Gözlüğüm ve Kontak Lensim, Benim Vazgeçilmezlerim" olarak belirlenmişti. Optik mağaza çalışanları, işverenleri ve üniversitelerin optisyenlik programına devam etmekte olan öğrencilerin katıldığı yarışmada halk oylaması ile kazanan 5 yarışmacıya ve jüri seçimiyle kazanan 4 yarışmacıya ödülleri teslim edildi.


Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, yarışmanın sponsor firma yetkilileri, yarışmacılar ve Optik Gazete çalışanlarının katıldığı ödül töreni Optik Gazete Kurucusu ve Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı Erol Harbi'nin yaptığı açılış konuşması ile başladı.

 

   
Erol Harbi tarihin 19 Mayıs olması nedeniyle, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın anlam ve önemine değinerek konuşmasına başladı. Harbi, ödül töreni katılımcılarını 1. Dünya Savaşının en büyük direnişini göstererek 100 sene önce Çanakkale'yi geçilmez kılan şehitlerimiz, 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışla başlayan Kurtuluş Savaşı'mızın tüm kahramanları ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve büyük önderi Mustafa Kemal Atatürk için 1 dakikalık saygı duruşuna davet etti.

        
Saygı duruşunun ardından çalınan Gençlik Marşı tüm davetlilerin coşkulu katılımı ile birlikte söylendi.

 

      
Erol Harbi'nin açılışının ardından Opak Lens İş Geliştirme ve Eğitim Bölümünden Fatma Küçüktaş, yazarı olduğu Optik Gazete'nin genç bir yayın olmasına karşın gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Optik Gazete'nin "Doğru, Seviyeli ve Taraflı" olma ilkelerinin temelleri üzerinde duran Küçüktaş ardından yarışmaya ilişkin bilgileri aktardı.


İki yıldır düzenlenen video yarışmalarının optik sektörü açısından öneminin büyük olduğunu belirten Küçüktaş, Optik Gazete'nin bir yandan sektörün gelişimine katkıda bulunurken, diğer yandan da göz sağlığı konusunda toplumu bilinçlendirme çalışmaları yaptığını vurguladı. Video yarışmalarının en önemli amacının da, optik sektörü mensuplarıyla toplum arasındaki bağı güçlendirmek ve optisyenlik mesleğinin bir sağlık mesleği olmasından kaynaklanan görevleri ve sosyal sorumluluğu yerine getirmek olduğunu belirtti.


"Gözlüğüm ve Kontak Lenslerim, Benim Vazgeçilmezlerim" video yarışmasının ilk amacının toplumun dikkatini gözlüğün ve kontak lensin sağlık ürünleri olduğuna çekmek olduğunu belirten Küçüktaş; bu yarışma ile aynı zamanda kaliteli gözlük camı ve doğru şekilde kontak lens kullanmanın önemini vurgulamak, güneş gözlüğü ve renkli lenslerin dahi kozmetik ürün olarak değil, sağlık ürünü olarak görülmesini sağlamak ve bu ürünlerin optik mağazalardan satın alınması gerektiğini anlatmak olduğunu aktardı.

 


Oylamanın halka açık şekilde yapılmasının tek gayesinin daha çok kişiye izlettirmek ve bu yolla toplumun dikkatini bu konulara çekmek olduğunu belirten Küçüktaş, bu anlayışın tersine sahip olan bazı katılımcıların çok fazla sahte oy üretmeye çalışmalarını izlemekten duydukları üzüntüyü dile getirdi. Otomatik üretilen sahte oyların sistem tarafından önlendiğini, manuel üretilen sahte oyların da düzenli kontrollerle toplu şekilde silinmesi için dış kaynak desteği alındığını bildirdi. Bu sahte oy verme girişimleri yüzünden, yarışmanın ilk zamanlarında ciddi şekilde oy toplamakta olan yarışmacıların hayal kırıklığına uğrayarak mücadeleye devam etmemelerinin de üzücü olduğunu belirtti. Bu konuyla ilgili güzel bir müjde vererek, Optik Gazete'nin, 2015 yarışmasında ödül ve mansiyon ödülü kazanmamış olan katılımcılara 2016 yarışmasında mevcut videolarını tekrar yarışmaya dahil etme olanağı sağlayacağını aktardı.


Bu yıl yarışmaya katılan videoların tam 22,414 kez izlendiğini ve toplam 9564 oy aldığı belirten Küçüktaş, Optik Gazete'nin toplumu bilinçlendirme amacının başarıya ulaştığını görmekten duydukları memnuniyetin büyük olduğunu söyledi.


Fatma Küçüktaş konuşmasının ardından ödüllerin sahiplerine teslim edilmesinin sunumunu birlikte gerçekleştirmek üzere Opak Lens Pazarlama Müdürü Hülya Şenyüz'ü de sahneye davet etti.


Halk oylaması ile seçilen 5 yarışmacının ve mansiyon ödülü birincisinin videolarının izlettirilmesinin ardından 9 başarılı videonun ödülleri sponsor firmalar ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri tarafından sahiplerine verildi.

 


4. Mansiyon Ödülünü Alan İstanbul,Üsküdar Üniversitesi'nden Ömer Ermiş'e Ödülü Olan IPad Air OptikKoop Genel Başkanı Sayın İlker Ayaz tarafından verildi.

 


3. Mansiyon Ödülü IPad Air'i Alan  Ankara,Arda Optik'ten Pakize Torun'a Ödülü Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Turgut Vardi  tarafından verildi.

 

2. Mansiyon Ödülü Olan IPhone 5s'i  Alan İstanbul,Kemerburgaz Üniversitesi'nden Alev Bayram'a  Ödülü  Beta OptikYönetim Kurulu Başkanı Sayın Murat Balcı tarafından verildi.

 

 

1. Mansiyon Ödülü Olan IPhone 6'yı  Alan Selin Çıklaiblikçi'ye Ödülü  Cihan Medikal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Zeynep Harbi tarafından verildi.

 


Yarışmamızda 5.lik Ödülü olan Huvitz Fokometre'yi kazanan Kilis,7 Aralık Üniversitesi'nden Mehmet Dolahmet'e ödülü

Alcon Kontak Lens ve Bakım Ürünleri Birimi Kilit Müşteri Yöneticisi Sayın Erhan Şenkardeşler tarafından verildi

 

Yarışmamızda 4.lük Ödülü olan Chalk Kalıplı Cam Kesme Makinası'nı kazanan İzmir'den Özen Optik /Özen Öksüz'e ödülü

Johnson&Johnson Vision Care Pazarlama Müdürü Sayın Başak Öğdem tarafından verildi

 

Yarışmamızda 3.lük Ödülü olan Pichina Kalıpsız Cam Kesme Makinası'nı kazanan İstanbul,Kemerburgaz Üniversitesi'nden Ökkeş Aslan'a ödülü

Bausch&Lomb Vision Care İş Birim Direktörü Sayın Yüce Tümer tarafından verildi

 

 Yarışmamızda 2.lük Ödülü Huvitz Excelon Otomatik Cam Kesme Makinası kazanan İzmir,Emir Optik /Zehra Avcı'ya ödülü

Baha Optik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Hanife Coşkun tarafından verildi

 

 

Yarışmamızda 1.lik Ödülü Hyundai i10'u kazanan  Muğla,As Optik /Hatice Adar'a ödülü

Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı Sayın H. Erol Harbi tarafından verildi

 

 

               

Yarışmacımız Aslan Optik/ Ayla Aslan'a plaketi Gözkoop Başkanı Sayın Burçin Küçükören tarafından verildi

 

Yarışmacımız Doğan Aydoğan'a plaketi TOOMD yönetim kurulu üyesi Sayın Erol Aydoğan tarafından verildi.

 

           
          İstanbul Optik'ten Emrah Kalender'e plaketi TOOMD Y.K. üyesi Sayın Mustafa Uzunoğlu tarafından verildi.    

 


Okan Üniversitesi'nden Kaan Koska'ya plaketi TOOMD Y.K. üyesi Sayın Nuri Uzun Tarafından Verildi.

 

             

 Giresun Üniversitesi'nden Enes Aydın'a plaketi TOOMD Y.K. üyesi Sayın Peyami Çakar Tarafından Verildi.

 

Yarışmamızın Sponsorları

 

                      Alcon- Kilit müşteri temsilcisi Sayın Erhan Şenkardeşler     

 

   Baha Optik Y.K. Başkan yrd. Sayın Hanife Coşkun adına Özgür Coşkun

 

    Bausch & Lomb Vision Care İş Birim Direktörü Sayın Yüce Tümer

 

                          Beta Optik Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Murat Balcı

 

            

 
     Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Turgut Vardi   

 

      Cihan Medikal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Zeynep Harbi

 

Johnson & Johnson Vision Care Pazarlama Müdürü Sayın Başak Ögdem   

 

Optik Gazete Yöneticisi Fikret Arısoy

 

 

Ödül töreninin ardından davetliler Opak Lens, Cihan Medical ve Optik Gazete çalışanlarının video yarışmacılarına sürpriz olarak hazırladığı mini kareografiyi keyifle izlediler.

Sanatçı Zeynep Bektaş'ın sahne aldığı gecede yarışmacıların başarısı eğlenceli bir programla hep birlikte kutlandı.

 

  
Gecenin sonunda davetliler büyük bir memnuniyetle ayrılırken hem video yarışmasıyla sektöre sağlanan fayda, hem de renkli ve eğlenceli bir akşam geçirdikleri için Optik Gazete'ye teşekkür ettiler.

 

Bizde Optik Gazete Olarak ödül gecemize katılan tüm misafirlerimize ve emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

 

 

 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.