Yılbaşı ve Sevgililer Günü'ne Hediye!

Yenilikçi desenler, göz alıcı renkler, cüretkar hatlar...

Yılbaşı ve Sevgililer Günü'ne Hediye!
30 Aralık 2014 Salı 09:16

Yılbaşı ve Sevgililer Günü'ne Hediye
İlgili Galeriye Git

 

SEVGİLİLER GÜNÜ'NE ÖZEL HEDİYE SEÇENEKLERİ

Yılbaşı ve Sevgililer Günü için fark yaratan bir hediye arayışında olanlar, her tür zevke hitap eden gözlük koleksiyonlarında tam aradıklarını bulacaklar... Yenilikçi desenler, göz alıcı renkler, cüretkar hatlara sahip ve zamana meydan okuyan vintage modeller, bu özel gün için mükemmel alternatifler sunuyor.

 

Sezonun ön plana çıkan farklı ve özgün desenli tasarımları; bu yıl da Sevgililer Günü'nde kırmızı, bordo, pembe gibi cüretkar renklerle iddiasını bir kez daha gözler önüne seriyor.

 
Vintage tasarımlardan vezgeçmeyenlere özel tasarımlar...

Vintage esintiler barındıran benzersiz tasarımları kendine has yorumu ile meraklılarının beğenisine sunan Hally and Son, Sevgililer Günü için mükemmel hediye seçenekleri sunuyor.

 


Geniş hatlara sahip modeller

Sevgililer Günü'nde fark yaratan tasarım arayanlar, zamansız bir stilin eşlik ettiği geniş hatlı modeller ile sevdiklerini mutlu edebilirler. Cesur boyut denemeleri ile çarpıcı duruşlarını dramatik şekilde gözler önüne seren modeller, ölçülü cüretkarlık ve provokatif bir duruş arasında gezinen görünümler sergiliyor.

 

Metal detaylardan hoşlananlara...

Farklı renk ve desen alternatifleri, metal çerçeveler ve detaylar ile bambaşka görünümlerde karşımıza çıkıyor.

 

Bilgisayar oyunu meraklısı sevgililer için...

Gamer sevgililer, dijital ekranların zararlı etkilerine karşı gözlerde mükemmel koruma sağlayan, üstün teknoloji ürünü Gunnar modelleri ile gözlerini koruma altına alabilir.

 

Bu özel kolleksiyona ulaşabileceğiniz Turkuaz Optik 1991 yılından beri farklı dünya markalarının Türkiye'de pazarlama ve dağıtımını yürütmekte. Bünyesindeki Italia Independent, Tom Ford, Moncler, Balenciaga, Hally and Son, Dsquared2, Timberland, Vuarnet, Blackfin ve Gunnar markaları ile satış anında ve satış sonrası servisiyle müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı başaran Turkuaz Optik, sektördeki yerini her yıl artan satış grafiği ve konusunda uzman kadrosu ile sağlamlaştırmakta.

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.