Tıbbi Cihaz Üreticileri, İthalatçıları ve Bayilerine Firma Görüşmeleri Hakkında DUYURU!

Tıbbi Cihaz Üreticileri, İthalatçıları ve Bayilerine Firma Görüşmeleri Hakkında DUYURU!
21 Temmuz 2015 Salı 10:02

T. C Sağlık Bakanlığı, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından, Tıbbi Cihaz Üreticileri, İthalatçıları ve Bayilerine Firma Görüşmeleri Hakkında duyuru yayımlanmıştır.

Değerli okuyucularımıza sunarız:

DUYURU

Kurumumuz, Tıbbi Cihaz Kayıt ve Koordinasyon Daire Başkanlığı Kayıt Birimince yürütülen iş ve işlemler için yapılan başvuruların zamanında sonuçlanabilmesi ve sağlıklı yürütülebilmesi için, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası (TİTUBB) kayıt bildirim sistemine ilişkin tüm başvurular hakkında yüz yüze görüşmelerin Çarşamba günleri yapılacağı hususunda 26.12.2012 tarih ve 805170 e-takip numaralı yazımız ile duyurulmuştu. Telefonla görüşmelere yönelik çağrı merkezimiz hafta içi her gün mesai saatleri (09:00-12:30 / 13:30-18:00) içinde hizmet vermektedir. Telefonla yapılan bilgi taleplerinde ise ticari sır niteliğindeki bilgiler verilmeyecektir.

15.07.2015 tarihi itibariyle bilgi almak istediğiniz işlemle ilgili olarak; görüşmelerimiz Çarşamba günleri Kurumumuz M1 katında yer alan görüşme salonunda 09:30-12:00 ve 14:00-17:30 saatleri arasında, randevu ile yapılacak olup, firma yetkilileri, hizmet birimlerinin yer aldığı kata çıkmayacaktır. Görüşme randevusu talep eden firmaların öncelikle duyuru ekinde yer alan formu doldurup [email protected] e-posta adresine göndererek randevu almaları gerekmektedir.

İlgili Birimde yürütülen işlemlerin sağlıklı yürütülebilmesi ve aksamadan zamanında sonuçlanabilmesi için yukarıda belirtilen gün ve salon dışında yüz yüze görüşme talebinde bulunulmaması hususunda;

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Prof. Dr. Özkan ÜNAL
Kurum Başkanı



Duyuru Tarihi: 14.07.2015
Ekler:

Görüşme Duyuru.pdf;

randevu talep formu.xls



14.07.2015 17:00 tarihinde oluşturan: Ersen Ünsal
Son olarak 20.07.2015 13:00 tarihinde değiştiren: Ersen Ünsal


 



İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.