Sosyal Güvenlik Kurumu İle İlgili Duyuru!

Optisyenlik müesseselerin dikkatine...

Sosyal Güvenlik Kurumu İle İlgili Duyuru!
30 Aralık 2014 Salı 13:41

 

SGK 2015 Yılı Görmeye Yardımcı Tıbbi Malzeme Sözleşmesi ( Optik ) Hakkında TOOMD yönetimi tarafından bir duyuru yayınlanmıştır. " Optisyenlik Müessese Ruhsatnamesi " hakkında ki duyuru aşağıda dikkatinize sunulmuştur.

 

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı'nın 30 Aralık 2014 ( bugün ) yayımladığı duyuruya göre SGK ile sözleşmeli Optisyenlik Müesseseleri İl Sağlık Müdürlüklerince düzenlenen "Optisyenlik Müessese Ruhsatnameleri " nin bir fotokopisini DERNEK tarafından " ASLI GÖRÜLMÜŞTÜR " onayı yapıldıktan sonra EK'te yer alan dilekçe ile teslim edilmesi gerekmektedir.

 

Derneğimiz tarafından İstanbul il sınırları içerisinde bulunan üye meslektaşlarımızın evrakları toplu olarak teslim edilecektir. Üye meslektaşlarımızın dilekçelerini imza kaşe yaptıktan sonra optisyenlik müessese ruhsatname fotokopilerini derneğimize teslim etmeleri yeterli olacaktır.

 

Son gün 9 Ocak 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar Medula Sicil Numaraları yazılı olan Dilekçeleri ile DERNEK tarafından " ASLI GÖRÜLMÜŞTÜR " onayı yapılan " Optisyenlik Müessese Ruhsatnamesi " nin teslimi son güne bırakılmaması için meslektaşlarımızın gereken hassasiyeti göstermeleri önemle rica olunur.

 

Bilgilerinize,

 

Dilekçe için tıklayınız...

 

Not:
1-) 3 Ocak 2015 Cumartesi Günü İstanbul TOOMD açıktır.
2-) Sözleşmeli Optisyenlik Müesseseleri bu süre içerisinde Medula Optik Provizyon Sistemi üzerinden Hak Sorgulaması yapabileceklerdir.
3-) Reçete giriş işlemleri evrak tesliminden sonra sistem açılınca yapılacaktır.

 

Duyurunun Aslını Görmek İçin tıklayınız......

 

 

 

 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.