Zenith® Oftalmik Cam Üretimi 14 Şubat 2022’de Başlıyor

Türkiye üst segment progresif gözlük camı üretiminde yeni bir dönemi başlatacak olan ZENiTH®, A+ kategorideki kullanıcıların vazgeçilmez markası olacak.

Zenith® Oftalmik Cam Üretimi 14 Şubat 2022’de Başlıyor
10 Şubat 2022 Perşembe 15:07

Zenith® Oftalmik Cam Üretimi
14 Şubat 2022’DE Başlıyor

Opak Lens, 18 Kasım 2021 tarihinde muhteşem bir lansman toplantısıyla optik sektörüne tanıttığı ZENiTH® oftalmik camlarının satışına 14 Şubat 2022 tarihinde başlayacağını duyurdu.

Türkiye üst segment progresif gözlük camı üretiminde yeni bir dönemi başlatacak olan ZENiTH®, A+ kategorideki kullanıcıların vazgeçilmez markası olacak.

Dünyanın önde gelen progresif gözlük camı yazılım firması Horizons Optical tarafından sağlanan kişiye özel yazılım ve tasarım altyapısıyla ZENiTH®, 14 Şubat’tan itibaren üretimine başlanmak üzere bugünden itibaren optik mağazalar tarafından %100 müşteri garantisi ile sipariş edilebilecek.

ZENiTH® oftalmik camları, seçeneğin az olduğu ve çoğunlukla yabancı markaların domine ettiği üst segment pazarında bağımsız optiklere bekledikleri atılım fırsatını yaratacak.

ZENiTH®‘in satışa sunulması kapsamında Opak Lens ayrıca ZENiTH® siparişi verecek olan ilk 50 optik mağazaya sürpriz armağan paketi verileceğini duyurdu.

Tüm modelleriyle kullanıcılarına yüksek görüş performansı sağlamak üzere tasarlanan ZENiTH®‘in Orion ürün ailesinin, özellikle ölü alanlardaki en düşük astigmat değerine sahip bir ürün olarak öne çıktığını belirten Opak Lens, istendiği anda ZENiTH® Orion‘u lens haritası sunulan her ürünle karşılaştırıp üstünlüğü gösterilebileceğini bildirdi.

Progresif gözlük camı üretiminde çığır açacak ZENiTH®‘in Orion serisini satın alan son kullanıcılara oftalmik camları özel bir kutu ile sunulacak. İçinde bir gözlük kullanıcısının çeşitli ihtiyaçlarına cevap verecek üst kalite gereçlerin bulunduğu bu kutu, Opak Lens tarafından A+ kategorideki gözlük kullanıcılarına ürünün değerini gösterecek malzemeler ve içerikle özel olarak tasarlandı.

ZENiTH® markasının Orion dışındaki serilerini satın alan kullanıcıların gözlük camları da farklı içerikli ve özellikli benzer bir kutu içinde sunulacak.

ZENiTH® Satış Noktası olarak çalışacak az sayıdaki optik mağazaya ise özel tasarım doğal ahşap kutusu içinde çok özel bir optik mağaza seti hazırlandı.

Opak Lens ayrıca optik sektörüne bir fikir vermek üzere ZENiTH Orion 1.5 Quantum Vision Kaplamalı Beyaz Cam ürününün perakende adet satış fiyatı 6750 TL + KDV olarak duyurdu. Optik mağazalar kapsamlı fiyat listesi ve ZENiTH® kataloğunu temin için bölgelerindeki Opak Lens Satış Temsilcileri ve Bölge Müdürleri ile temasa geçebilirler.

ZENiTH® ürünlerine ilişkin web sitesini ise www.zenithlenses.com adresinden takip edebilirsiniz.

Opak Lens iddialı markası ZENiTH® ile Türkiye optik pazarındaki dinamikleri bağımsız optikler yararına ciddi bir şekilde değiştirmeyi hedeflediğini bildirdi ve her zamanki söylemini tekrar ederek, Opak Lens’in hiçbir şekilde gelecekte perakende zincir mağaza açmayacağını ve optisyenlik müesseselerine rakip olmayacağını bir kez daha vurguladı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.