Yüzde Yüz Yerli Üretim Olan MULTIFOKAL Camlarımızı Denediniz mi?

Opak Lens pazarlama bölümü, düzenlediği anket ile optisyenlik müesseselerinin MULTIFOKAL cam memnuniyetlerini öğrenmeyi ve bu camları hiç kullanmamış olan optisyenlik müesseselerini OPAKAY’ın MULTIFOKAL camları ile tanıştırmayı hedeflediklerini belirtti.

Yüzde Yüz Yerli Üretim Olan MULTIFOKAL Camlarımızı Denediniz mi?
11 Aralık 2018 Salı 16:54

OPAKAY olarak %100 yerli üretim olan MULTIFOKAL camlarımızı bugüne kadar birçok optisyenlik müessesesine ulaştırdık.

Eğer size hala OPAKAY ürünlerini ulaştıramadıysak, aşağıdaki anket formunu doldurarak ve SİLMO Optik Fuarı’ndaki Opak Lens standını ziyaret ederek, bir çift kişiye özel üretim olan EYEART MULTIFOKAL 1.5 Premium HD optik cam hediyenizi alabilirsiniz.

Bu uygulamadan şimdiye kadar OPAKAY üretimi olan MULTIFOKAL camları hiç kullanmamış veya sipariş vermemiş Optisyenlik müesseseleri faydalanabilir.

Tümüyle yerli üretim olan OPAKAY optik camları kullanmakta olan optisyenlik müesseselerine de, yerli üretime verdikleri destek için çok teşekkür ederiz.

Her optisyenlik müessesesi ankete sadece bir kez katılabilir ve bir kez cam hediyesi alabilir.
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.