Yıldız Optik-Saat Ömer KARAKAŞ Vefat Etti

Konya Merkez Hacıfettah Camisinde kılınacak öğle namazına müteakip, Hacıfettah mezarlığına defin olacaktır.

Yıldız Optik-Saat Ömer KARAKAŞ Vefat Etti
17 Mayıs 2023 Çarşamba 10:09

VI.Bölge Konya Optisyen-Gözlükçüler Odası Denetim Kurulu Bşk.Yrd. ve Türk Optisyen-Gözlükçüler Birliği Genel Kurul Delegesi Yıldız Optik-Saat Ömer KARAKAŞ vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi 17.05.2023 Çarşamba günü Konya Merkez Hacıfettah Camisinde kılınacak öğle namazına müteakip, Hacıfettah mezarlığına defin olacaktır.

Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa - 12 ay önce
Bir gun once sohbet ettigimiz alışveriş yaptigimiz kardeşimiz ..
Avatar
Anonim - 11 ay önce
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun dünyadaki kanatsız melekti üzüntümüz anlatılmaz ailesine Allah sabır versin inşAllah
Avatar
Yaylacı ailesi - 10 ay önce
Ömer beyin vefatını 2 gün önce öğrendim. 10 yıldır çocuklarımın gözlüklerini alırdım. Duyunca çok üzüldüm çok beyefendi yardımsever mütevazi bir beyefendiyi. Mekanı cennet olsun. Sevdiklerine sabır diliyorum. Biz ondan razıydık rabbim de ondan razı olsun.
Avatar
Aytun Varol - 5 ay önce
Allah rahmet eylesin. (mağazasından saat almıştım yeni. Üzüldüm)