Yeni Lens Tasarımı, Oftalmoloji Kongresi’nde Tanıtılacak!

Türkiye’nin göz hastalıkları ile ilgili en kapsamlı kongresi 4 Kasım’da başlayacak.

Yeni Lens Tasarımı, Oftalmoloji Kongresi’nde Tanıtılacak!
02 Kasım 2015 Pazartesi 10:29


Türk Oftalmoloji Derneği’nin düzenlediği 49. Ulusal Oftalmoloji Kongresi,  4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Konusunda uzman çok sayıda Türk ve yabancı konuk ve konuşmacının katılacağı Kongreye yaklaşık olarak 2.500 hekim katılacaktır.

Tüm göz hastalıkları ile ilgili en son yeniliklerin ve gelişmelerin ele alınacağı kongrede İtalyan kontak lens markası Safilens’in ürettiği ve dünyada bir ilk olan “Afocal Lens” tasarımı da tanıtılacak.

Bu sene Opak Lens’in ev sahipliğinde kongreye katılacak olan İtalyan Safilens firması, dünyada ilk olan Afocal Lens tasarımını tanıtacak. Safilens'in Yönetici Ortağı Vincenzo Bruno, multifokal lenslerde olduğu gibi hem uzağı hem yakını görmeyi sağlayan yeni tasarım Afocal Lens özellikli ürünlerini “alanın derinliğini artıran ve mesafe bakımından alışılagelmişin dışında bir keskinlik sağlayan teknolojiye sahip” olarak tanımlıyor.

40 yaşın üzerinde yaşa bağlı olarak oluşan ve yakını görememe sorunu yaratan presbiyopi göz kırma kusurunda kullanılan çok odaklı lenslerin yeni alternatifi Afocal Lens tasarımı Almanya, Avusturya, İsviçre, İngiltere, İspanya ve Fransa'da  hem ticari hem akademik düzeyde büyük ilgi gördü.  

Safilens tarafından presbiyopi için yenilikçi bir bakış açısıyla geliştirilen Afocal Kontak Lens Tasarımı, 5 Kasım Perşembe günü 15.45-17.15 saatleri arasında simultane tercüme eşliğinde İstanbul Kongre Merkezi/İskenderun Salonunda yapılacaktır.

Afocal Lens tasarımına ilişkin medikal ve tıbbi detayları 49. Oftalmoloji Kongresi'nde Safilens Profesyonel Hizmetler Başkanı Sergio Momini aktaracak. 





İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.