Volkswagen Almanya işçilerine Google Glass Dağıtacak!

Alman otomotiv devi Volkswagen işçilerini 3 aylık eğitim sonrası 3D gözlükle çalıştıracak.

Volkswagen Almanya işçilerine Google Glass Dağıtacak!
28 Kasım 2015 Cumartesi 10:29

Google’ın Glass gözlükleri adı ile yıllar önce gündeme düşen gözlük modeli sosyal hayatta büyük tepki çekince; Google, gözlük projesini sadece iş dünyasındaki profesyonellere yönelik olacağını zaten belirtmişti.

Volkswagen, fabrikasındaki işlerin doğru lojistik verilere ulaşabilmesi için işçilerine  akıllı gözlük dağıtacağını duyurdu.

 Microsoft’un Hololens sansasyonundan sonra, Google Glass’ı tekrar sosyal alanlara uygun olarak düzenleme kararı alsa da, iş dünyası için revize edilen model de hala geçerliliğini sürdürüyor.

Fabrikadaki montaj işlemleri sırasında kullanılacak 3D gözlüklerin işçilere büyük kolaylık sağlaması hedefleniyor.

Volkswagen, fabrikadaki işçilerin 3 ay boyunca eğitim aldıktan sonra 3D gözlükle çalışmaya başlayacaklarını belirtti.

Alman otomotiv devi, basın duyurusunda gözlüğün markası hakkında bilgi vermemiş olsa da basın bülteninde yayınladığı görselde işçinin Google Glass’a benzeyen bir gözlük kullandığı açıkça belli.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.