VİDEO YARIŞMAMIZ SONUÇLANDI

Yarışmamız sonuçlandı, işte ödül kazananlar.

VİDEO YARIŞMAMIZ SONUÇLANDI
06 Mayıs 2014 Salı 15:10

 

Optik Gazete olarak düzenlediğimiz ve Üniversitelerimizin Optisyenlik Bölümlerinde eğitim alan öğrencilerin katıldığı "Kontak Lenslerimi Seviyorum" konulu video yarışması sonuçlandı.

 

5 Mayıs 2014 tarihinde saat 22:00'deki oylama bitiş saatinde alınan sonuçlara göre video yarışmasını kazanan öğrencilerimize ödülleri 9 Mayıs 2014 Cuma akşamı II. Üniversiteler Arası Optisyenlik Programı Eğitim Şurası kapsamında gerçekleştirilecek Gala Yemeği sırasında verilecektir.

 

Optik Gazete tarafından düzenlenen ve Alcon, Bausch&Lomb ve Cihan Medikal'in sponsor olduğu; Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği'nin desteklediği yarışmanın temel amacı üniversitelerin optisyenlik bölümünde öğrenim gören optisyen adaylarının kontak lens hakkındaki bilgi, fikir ve bakış açılarının genişlemesini ve gelişimini sağlamaktı.

 

Bu amaç çerçevesinde kurgulanan yarışma sayesinde öğrenciler birer proje gibi yürüttükleri çalışmada araştırma, emek verme ve yaratıcılıklarını kullanma konusunda iş üretme fırsatı bulabildiler. Yarışma ayrıca öğrencilerin kendi videolarının tanıtımını kendileri yaparak rekabetçi bir ortamda bulunup, deneyimsel öğrenim olanağı sağladı.

 

Yarışmanın ödülleri de öğrencileri kendi meslek yaşamlarına hazırlanmaya özendirmek ve motive etmek amacıyla titizlikle seçildi ve her katılımcıyı içine alacak bir ödül sistemi planlandı.

 

9 Mayıs 2014 Cuma akşamı İstanbul Kavacık Limak Eurasia Luxury Hotel'de yapılacak Gala Yemeği'nde sunulacak ödüller ve yarışmanın derece alan isimleri aşağıdaki gibidir.

 

1. Özgür Türen Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi
ALE-1000 Kalıpsız Cam Kesme Makinası


2. Çağatay Gülümser Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi
988-A Kalıplı Cam Kesme Makinası


3. İsa Kuşdoğan Avrasya Üniversitesi
CP-8800 Dijital Fokometre


4. Canan Arslan Kilis 7 Aralık Üniversitesi
DM 3 G Dijital Matkap


5. İsmail Demirbilek Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi
SMH 2A El Taşı


Mansiyon


Halime Yılmaz Arel Üniversitesi
iPhone5 ve iPad4


Ekstra Özel Mansiyon


Melike Demir Okan Üniversitesi
iPad4


Tuğba Öğünç Kilis 7 Aralık Üniversitesi
iPad4


Caner Aktemur Medipol Üniversitesi
iPad4

 

Video yarışmamızın tüm katılımcılarına ayrıca katılım plaketi ile Çantalı Tornavida Takımı takdim edilecektir.

 

Gençlere kendi geleceklerine yatırım yapmak, böyle önemli bir projeyi planlamak, uygulamak ve sonuçlandırmak konusunda onlara özel bir yol açan "Kontak Lenslerimi Seviyorum" Video Yarışmamıza katkılarından ötürü sponsorlarımız Alcon, Bausch&Lomb, Cihan Medikal ve Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği'ne teşekkür ederiz.

 

Öğrencilerinin ders başarılarının yanı sıra bu tür organizasyonlarda da bulunmalarına önem veren Üniversitelerimizin eğitimci ve idarecilerine de yarışmacıları yüreklendirdikleri ve destek sağladıkları için teşekkür ederiz.

 

Yarışmacılarımızın hepsine katılımlarından dolayı teşekkür eder, dereceye giren ve mansiyon ödülüne hak kazanan yarışmacılarımızı gönülden kutlar, başarılarının devamını dileriz.

 

Saygılarımızla,



İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.