‘Vergi Borcu Yoktur’ Yazısı Hakkında Duyuru

SGK anlaşmalı eczaneler için Vergi Dairesi’nden alınması istenen ’’Vergi Borcu Yoktur’’ yazısı konusunda çalışmalar sürüyor.

‘Vergi Borcu Yoktur’ Yazısı Hakkında Duyuru
05 Ocak 2018 Cuma 09:12

Güvenilir kaynaklardan gelen bilgiye göre; Türk Eczacıları Birliği Yönetimi siyasiler ve ilgili bürokratlarla sorunun çözülmesi için yoğun bir görüşme trafiği yürütüyor. 

Gelen bilgilere göre, sorunun çözümlenmesi için olumlu adımlar atılıyor. Mevcut mevzuata göre sorunun aşılması yönünde çaba harcanıyor. 

Eczacıların vergi dairelerinden ’’borcu yoktur’’ kağıdı almalarına gerek olmayacak, yeni bir düzenleme yapılması için çalışılıyor. 

Diğer taraftan, Adana Eczacı Odası üyelerine Ocak ayında bu belgeye ’’gerek olmadığını’’ duyurdu.

Adana Eczacı Odası’ nın söz konusu duyurusu şöyle:
 
 
Değerli meslektaşlarımız,
 
Adana Sağlık Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucu, eczacılarımızın SGK’ya her ay teslim etmesi istenen vergi borç durumunu gösterir belgenin Ocak ayı için teslim edilmesine gerek kalmamıştır.
 
Konu ile ilgili görüşmeler devam etmekte olup, ayrıntılı bilgi önümüzdeki günlerde duyurulacaktır.
 
Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.


Kaynak: Eczacının Sesi
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.