Ünlü Aktör Daniel Craig, Tom Ford Gözlüklerini Tercih Ediyor!

Ünlü Aktör Daniel Craig, Tom Ford Gözlüklerini Tercih Ediyor!
03 Kasım 2015 Salı 12:16


James Bond serisinin son halkası Spectre (Hayalet) filminde ünlü aktör Daniel Craig, Tom Ford gözlükleri ile rol alıyor. Geçtiğimiz günlerde Londra’da gerçekleşen görkemli galası ile gündeme oturan Spectre’de, efsanevi ajan 2 farklı Tom Ford modeli ile karşımıza çıkıyor.



007 James Bond karakterini canlandıran Daniel Craig, Tom Ford’un Snowdon (237) ve Henry (248) modelleri ile güçlü ve heyecan verici karakterini gözler önüne seriyor.

Dünya prömiyeri Cambridge Düşesi Kate Middleton, Prens William ve Prens Harry'in katılımıyla Londra’da gerçekleşen filmde, James Bond karakterine ödüllü Fransız oyuncu Léa Seydoux ile Monica Bellucci eşlik ediyor. 47 yaşındaki Daniel Craig’in başrolünü üstlendiği Spectre, Türkiye’de 6 Kasım günü vizyona giriyor.  Yönetmenliğini “Skyfall”dan sonra yine Sam Mendes'in üstlendiği filmde, Bond 007'nin gizli servisi yaşatma mücadelesine dikkat çekiliyor.

Tom Ford Snowdon modeli, cesur, şık ve fark yaratan James Bond çizgisini mükemmel şekilde yansıtıyor. Modelin vintage esintili ve güçlü çerçevesinde, saplardan uzayan T logo detayı göze çarpıyor.


Asetat ve metal detayların mükemmel uyumunu gözler önüne seren kare hatlı Henry modeli, 1950’li yılların ikonik cazibesini James Bond’un benzersiz stilinde dışa vuruyor.



İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.