Uluslarası Silmoİstanbul Optik Fuarı’na Sayılı Günler Kaldı!

2013 yılında İstanbul Optik Fuarı ismi ile fuar yolculuğuna başlayan ve bu yıl 5’incisi, 30 Kasım- 03 Aralık 2017 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Uluslarası Silmoİstanbul Optik Fuarı’na sayılı günler kaldı.

Uluslarası Silmoİstanbul Optik Fuarı’na Sayılı Günler Kaldı!
27 Kasım 2017 Pazartesi 14:07

2013 yılında İstanbul Optik Fuarı ismi ile fuar yolculuğuna başlayan ve bu yıl 5’incisi, 30 Kasım- 03 Aralık 2017 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Uluslarası Silmoİstanbul Optik Fuarı’na sayılı günler kaldı.

Optik sektörünü buluşturan, sektördeki herkesin heyecanla beklediği İstanbul Optik Fuarı; yıllık %10 civarında büyüme ve gelişme gösteren Türkiye optik sektöründeki tüm firmalara Avrupa ve Asya ile sınırsız bir iletişim imkanı sunmayı hedefliyor.

Türkiye Optik sektöründeki tek ihtisas fuarı olan Uluslararası Silmoİstanbul Optik Fuarı, sektörde 50. yılını kutlamaya hazırlanan Silmo Paris Optik Fuarı’nın itici gücü, profesyonel dallarının eklendiği yeni konseptleri ile kapsama alanını daha da genişleterek, birçok ayrıcalığı da beraberinde getiriyor.

Yerli ve yabancı 600’ün üzerindeki gözlük markalarının koleksiyonları, gözlük kılıfları, optik camlar, kontak lensler, kontak lens aksesuarları ve bakım ekipmanları, güneş gözlüğü camları, optimetrik, oftalmolojik cihazlar ve aksesuarları, oftalmolojik ölçüm tanı ve tedavi cihazları, optik atölye ve laboratuvar için aletler, gözlük parçaları, optik endüstri makinaları ve sektöre ait tüm yeni teknolojik gelişmelerin, ziyaretçilere sunulacağı Uluslararası Silmoİstanbul Optik Fuarı, 2017 yılında 30 Kasım-03 Aralık (Perşembe-Pazar) tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi (İFM) 9 ve 10 numaralı salonlarda gerçekleştirilecek.

Silmoİstanbul 2017 Optik Fuarı’nın yurt dışı katılımcı ve yabancı ziyaretçi sayısının, önceki yıllarda gerçekleştirilen fuarlara oranla, tüm dünyada sayıları 65’i bulan ve Silmo Paris’e bağlı olan tanıtım ofisleri Promosalons’ların da itici gücü ile bu yıl oldukça yoğun bir katılım gerçekleşmesi bekleniyor.

İstanbul Fuar Merkezi (İFM) 9 ve 10 numaralı salonlarda, 10.00–19.00 saatleri içerisinde ziyaret edilebilecek fuarda, biz de Optik Gazete olarak, Opak Lens standında yerimizi alacağız. Fuar boyunca, fuar ve optik sektörünün gündemi hakkında çeşitli röportajlar yapacağız.

Optik Gazete olarak, geleneksel hale getirdiğimiz ve bu yıl 4’üncüsünü gerçekleştireceğimiz yeni yarışmamızı, değerli sektör temsilcilerine tanıtacağız. Bu yıl düzenlenecek olan yarışmamızın ismi En Güzel Vitrini Seçiyoruz olacak. Üstelik bu yılki yarışma konumuz, herkesin katılabileceği kadar kolay olacak.

Birbirinden değerli hediyeler vereceğimiz bu yarışma hakkında detaylı bilgi almak için herkesi Silmoİstanbul Optik Fuarı, 9 numaralı B1-B2 ve B3 salonlardaki Opak Lens fuar standına bekleriz.
 
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.