Uğur Optik'ten Bir İlk "Centervision Desk "

Optik çalışanlarının tüm araç ve gereçlerini bir masada toplayan kompakt çözüm.

Uğur Optik'ten Bir İlk "Centervision Desk "
01 Mart 2019 Cuma 08:38

Uğur Optik Ten Bir İlk Daha!

Uğur Optik Makina Genel Müdürü Ercan Turgut, yılların vermiş olduğu bilgi ve tecrübeleri sayesinde tüm detayları ile optik mağazalarına rahat bir nefes aldıracak bir tasarım yaptıklarını, bu tasarımın ismini de Centervision Kiosk ’dan Centervision Desk ‘e aktardıklarını belirtti. Sayın Turgut sektörden ciddi anlamda yoğun ilgi gördüklerini; bu sayede ekip olarak doğru işler yaptıklarını ve aynı hızda devam edeceklerini dile getirdi.

       Uğur Optik Makina Genel Müdürü Sayın Turgut, optik mağazalarında müşteri ile iletişime geçildiğinde Centervision Desk tasarımı işletmecinin;

1)Ölçüm yapma da kolaylık

2)Müşteriye daha hızlı cevap verme

3) Satış aksiyonunun kesilmemesi

4)Ürün montaj ve tesliminin en hızlı şekilde sağlanması

5)Dokunmatik ekranlı modülünde hareketli kamera sistemi sayesinde tüm ölçüm işlemlerinin yapılmasında kolaylık

      Ve en önemlisi de optik çalışanlarının tüm araç ve gereçlerinin bir masada toplanıp kompakt bir şekilde çalışmasını hızlandıracağını söyledi.

       Uğur Optik Makina Genel Müdürü Sayın Turgut, tasarladıkları bu ürünle optik mağazalarına rahat bir nefes aldıracaklarını, şu an itibari ile siparişlerin yoğun bir talep arz ettiğini, hali hazırda 15 ülkeye ihracat yaptıklarını, ülke içerisinde faaliyette olan mağazaların %10 una yakınınında halen kullanıldığını, sektörde büyük bir ihtiyaç olan ve kendilerine yakışan bir ürün tasarladıkları için memnuniyetlerini dile getirdi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.