Uğur Optik Makina'ya Bir Ödül Daha

Vodafone firmasının düzenlemiş olduğu şirketlerin dijitalleşmesi ve iş alanlarında kullanımı yarışmasında Antalya Birincisi oldu.

Uğur Optik Makina'ya Bir Ödül Daha
25 Şubat 2019 Pazartesi 11:47

Vodafone firmasının düzenlemiş olduğu şirketlerin dijitalleşmesi ve iş alanlarında kullanımı yarışmasında Optik sektörümüzün öncüsü Uğur Optik Makina tüm şirketler bazında Antalya birincisi seçilerek başarılarına bir yenisini daha katmıştır.

Kurulduğu günden bu yana teknolojik alanlara yaptığı yatırımlar, AR-GE alanındaki çalışmaları ile sürekli yeniliklere imza atan Uğur Optik Makina, gelişen teknolojiye uygun dijital araçların kullanımı konusunda personel eğitimlerini de devamlılık ilkesi ile sürdürmektedir.

Bugün olduğu gibi gelecekte de teknolojik alanlara yatırımlarına devam edeceklerini belirten Uğur Optik Makina Genel Müdürü Ercan Turgut açacakları yeni iş alanları sayesinde istihdama katkı sağlayacaklarının yanında ülke ekonomisine de katma değer yaratacaklarını ifade ettiler.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.