Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Opak Lens ziyareti

Kurumu Başkan Yardımcısı Sn. Ali Sait Septioğlu ve Kurum yetkilileri İSOF 2013 İstanbul Optik Fuar'ında Opak Lens'in standını ziyaret ettiler.

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Opak Lens ziyareti
23 Ocak 2014 Perşembe 06:00

 İSOF 2013 İstanbul Optik Fuarı nda Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkan Yardımcısı Sn. Ali Sait Septioğlu ve beraberindeki Sn.Ali Mutlu, Sn.İsmail Başyayla, Sn.Rabia Gökdoğan, Sn.Dilara Eker, Sn.Hatice Sarıtaş Opak Lens standını ziyaretlerinde, Sn. Erol Harbi ile fuara ve sektöre ilişkin görüşme gerçekleştirdiler.

Sn. Ali Sait Septioğlu ve beraberindeki heyet İSOF 2013 fuarını gezerek sektör temsilcileri ve firma sahipleri ile görüşmelerde bulundular.

Sn.Gülali Gürer, Sn.İsmail Başyayla, Sn.Turgut Vardi, Sn.Erol Harbi, Sn.Ali Sait Septioğlu, Sn. Ali Mutlu

 

 

Sn.Erol Harbi, Sn.Dilara Eker, Sn.Hatice Sarıtaş, Sn.Ali Sayit Septioğlu, Sn.Ali Mutlu, Sn.İsmail Başyayla, Sn.Rabia Gökdoğan

 

 

 

 

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kaynak göstermeden kopyalamayınız.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.