Türk Optisyen-Gözlükçüler Oda-Birlik Kanun Tasarısına İmza Kampanyası

Kanun Tasarısına Destek İçin İmza Kampanyası Başlatıldı

Türk Optisyen-Gözlükçüler Oda-Birlik Kanun Tasarısına İmza Kampanyası
13 Kasım 2017 Pazartesi 14:51

Türk Optisyen-Gözlükçüler Oda-Birlik Kanun Tasarısına destek olmak amacı ile Faruk Levent Perdahcı tarfından change.org sitesinde bir imza kampanyası başlatıldı.


Başbakanlık Bilgi İşlem Başkanlığı ile paylaşılacak olan imza kampanyasında sayının mümkün olduğu kadar yüksek olması amaçlanıyor. Türkiye genelindeki gözlükçü ve optisyenlere çağrı yapılarak imza kampanyasına destek olmaları istendi, sizde Türk Optisyen-Gözlükçüler Oda-Birlik Kanun Tasarısına destek olmak olmak istiyorsanız aşağıdaki linke tıklayarak imza kampanyasına katılabilirsiniz.

İmza Kampanyasına katılmak için TIKLAYINIZ.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kamil Nuri Gizer - 6 yıl önce
Hayatım boyunca emek hırsızlığı ile mücadele eden biri olarak, söz konusu kampanyayı yürekten destekleyen bir meslektaşınız olmamla birlikte söz konusu kampanyayı sayın Levent PERDAHÇI'nın başlattığını ifade eder kendisine de bu güzel girişimi için teşekkür ederim.saygılarımla.
Avatar
Selahattin durak - 6 yıl önce
Yıllardır oda olabilmenin mücadelesinin içinde oldum neticeye yaklaşmamız mesleğimizin selameti bakımından iyi olacağı düşünerek emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım.