Türk Optisyen Gözlükçüler Birliği Yönetimine Teşekkür

Sayın Mahmut Aydın ve Yönetim Kuruluna Teşekkür Ederiz.

Türk Optisyen Gözlükçüler Birliği Yönetimine Teşekkür
05 Nisan 2021 Pazartesi 17:56

03 – 04  Nisan 2021 tarihlerinde yapılan Türk OptisyenGözlükçüler Birliği 1. Olağan Genel Kurulu’nda  Optik Gazete olarak  ekibimize gösterdiği misafirperverliklerinden  dolayı Geçici Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mahmut Aydın'a  ve ekibine Optik Gazete olarak teşekkürlerimizi sunarız.

Bu vesile ile yeni seçilen Türk Optisyen – Gözlükçüler Birliği başkanı Sayın Ergun Karaçanak ve ekibini de seçilmelerinden dolayı kutluyor ve görev dönemlerinde kendilerine başarılar diliyoruz, hem yeni yönetime hem de sektörümüze hayırlı olmasını diliyoruz.

Yeni yönetimin yayınladığı teşekkür yazısını da aşağıda dikkatinize sunuyoruz.

Öncelikle bizlerin bu onurlu göreve layık görülmesinden dolayı çok gururluyuz ve tüm meslektaşlarımıza şükranlarımızı sunarız. Layık olmak için birlik beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışacağız.

Türk Optisyen-Gözlükçüler Birlik Yönetiminde görev almanın kolay bir iş olmadığının bilincindeyiz.

İşlerimizden ve ailelerimizden fedakârlık gerektirdiğinin de farkındayız. Meslek kanunumuz ve yönetmeliklerimiz, etik değerleri ve amaçları doğrultusunda meslek ve meslektaşlarımızın sorunlarını çözmek için var gücümüzle çalışacağız.

Başarılı olabilmemiz, bizim gayretimiz kadar siz meslektaşlarımızın destek ve katkılarına da bağlıdır. Bunu bizden esirgemeyeceğinizi düşünüyor, birlik ve beraberlik içerisinde başarıya ulaşacağımıza inanıyor verdiğiniz ve vereceğiniz destek ve katkılar için tekrar teşekkür eder, 1. Olağan Genel Kurulumuzun ve Seçimimizin hayırlara vesile olmasını dileriz.

Hepimize sağlıklı günler diler saygılar sunarız.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.