TOOMD'dan İşporta İle Etkin Mücadele!

İşportada satılan gözlükler toplanarak imha edildi.

TOOMD'dan İşporta İle Etkin Mücadele!
21 Ekim 2014 Salı 11:39

 

TOOMD'dan sahte ve kaçak gözlüklerle mücadelede çok önemli gelişme. TOOMD yönetiminin girişimleri sonucu İstanbul Şişli'de sokakta satılan numaralı gözlükler ve güneş gözlükleri zabıta ekiplerince toplanarak imha edildi, konu ile ilgili TOOMD yönetiminin yaptığı açıklama şu şekilde:

 

Değerli Meslektaşlarımız.

 

29.09.2014 Tarihinde Şişli Belediye Başkanlığı ( Zabıta Müdürlüğü ) tarafından Derneğimize tebliğ edilen yazıdan' da anlaşılacağı gibi, Derneğimiz Yönetim Kurulunun işportada satılan numaralı Gözlük ve Güneş gözlükleri için yapılan etkin mücadele sonucunda:

 

ŞİŞLİ –VALİKONAĞI caddesinde seyyar olarak satışı yapılan sağlığa zararlı güneş gözlükleri ekiplerimizce yapılan çalışmalar sonucunda toplanmış olup, Müdürlüğümüz deposunda kırılarak imha edilmiştir.

 

Aşağıda paylaştığımız yazının tümünden de anlaşıldığı gibi; Derneğimiz Yönetim Kurulları Kanunların bize vermiş olduğu yetkiler ve haklar sınırı içerisinde Demokratik yollardan, Adalet olgusundan uzaklaşmadan, Eşitlik ilkesi önderliğinde çalışmalarına devam edecektir.

 

Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği Yönetim Kurulu

 


 


 

 


 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.