The Cooper Companies, Sauflon Pharmaceuticals şirketini satın aldı

CooperVision'ın 1.2 milyar dolara mal olarak Sauflon’un satın alma işlemi, geçtiğimiz günlerde tamamlandı.

The Cooper Companies, Sauflon Pharmaceuticals şirketini satın aldı
20 Ağustos 2014 Çarşamba 13:47

 

Günlük kullan-at kontak lens portföyünü genişleten CooperVision, kontak lens ve solüsyonları üreticisi ve dağıtıcısı Sauflon Pharmaceuticals şirketini satın aldı.
Satın almayla ilgili konuşan CooperVision Başkanı Daniel McBride, “Sauflon’un satın alınması, tüm dünyada göz uzmanlarına en uygun iş ortağı olma yolundaki çabalarımızın parçasıdır. Bu konu, yenilikçi ürün, servis ve destek sunmanın ötesindedir. Ekiplerimiz, müşterilerimizin günlük kullan-at modeline geçiş gibi yeni pazar fırsatlarına cevap verebilmesine yardımcı olmak için kolları sıvamış durumda.” dedi.

 

CooperVision ve Sauflon, müşterilerden aksi bir tepki gelinceye dek, mevcut destek birimleriyle ve sipariş mekanizmalarıyla çalışacak.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.