Sürücüler İçin Maksimum Görüş ve Konforlu Sürüş: Frequency Driving Bluecut

Güncel teknolojiyi ve optik sektörünün ihtiyaçlarını her zaman yakından takip eden Opak Lens, standart gözlük camlarının yanı sıra kullanıcıların farklı ihtiyaçlarına yönelik özel fonksiyonlu camları da optisyenlik müesseselerinin hizmetine sunuyor.

Sürücüler İçin Maksimum Görüş ve Konforlu Sürüş: Frequency Driving Bluecut
03 Mayıs 2018 Perşembe 08:43

Frequency Driving BlueCut camları da, özel fonksiyonlu camlardan biri. İsminden de anlaşılacağı gibi araç kullananlar için son moda teknolojiyle özel olarak geliştirilen bu camlar; yansımayı engelleyerek, sürücülerin araç kullanırken görüş konforunu artırmaya yönelik tasarlanmış.

Mavi Işık ve Göze Olan Etkileri
Opak Lens’in daha önceki Frequency BlueCut ailesinde olduğu gibi fazla olan zararlı mavi ışığı bloke etme özelliği Frequency Driving BlueCut’da da var.

Bilindiği gibi mavi ışık, Ultra Viyole’ye çok yakın bir ışık olup, fazla miktarda maruz kalındığında Ultra Viyole (UV) ışıklar gibi göze zararlıdır.

Bugün çok yoğun olarak kullandığımız bilgisayarlar, dizüstü bilgisayarlar, akıllı telefonlar ve televizyonlardan yansıyan mavi ışık, göze zarar veriyor.

Mavi ışığın zararlı etkilerinden korunmak için mavi ışık filtreli gözlüklerden kullanmak, gözlüğü takan kişiyi mavi ışığın tüm zararlı etkilerinden koruyor. Bu filtreli camlar, mavi ışığın zararlı olan kısmını absorbe ederek, sadece çok küçük ve zararsız olan kısmını geçiriyor.



Opak Lens tarafından Türkiye'de satışa sunulan Frequency Driving BlueCut da, aynı Frequency BlueCut gözlük camları gibi, mavi ışığın UV gibi zararlı olabilecek etkilerinden gözlüğü takan kişiyi en iyi şekilde koruyor.

Trafik Kazalarının %60’ı Görme Bozukluğu ve Yetersiz Görüş Kaynaklıdır
Trafik kazalarına sebep olan en önemli faktörün, “yetersiz görme” olduğu belirlenmiştir. Bu yüzden trafikte seyir halindeyken yeterli, sağlıklı ve keskin görüşün hayati bir önemi vardır.

Frequency Driving BlueCut camları açık kahverengi (amber) rengiyle, gece araç kullanırken daha aydınlık bir görüş sağlıyor. Frequency Driving BlueCut camların, piyasada bulunan ve benzer amaç için kullanılan “antifar” camlardan ayrılan en önemli özelliği ise, hem gece hem de gündüz kullanılabilmesidir.



Frequency Driving BlueCut sisli, puslu havalarda ve olumsuz hava şartlarından dolayı görüşün azaldığı durumlarda, kullanıcının görüş konforunu yükseltiyor. Bu da parlamayı engelliyor, sürücüye sağlıklı görüş kazandırıyor ve yansımalardan kaynaklı kazaları engelliyor.  

Frequency Driving BlueCut Hem Gündüz Hem de Gece 7/24 Görüş Keskinliği Sağlıyor
BlueCut camların en önemli avantajlarından birisi, mavi ışığı kesme özelliği ile hem gündüz hem de gece, özellikle farlardan kaynaklanan göz kamaşmaları ve yorgunluğunu minimum seviyeye indirmesi.
Frequency Driving BlueCut camlar uzmanlar tarafından sadece sürücülere değil, gün içinde ve gece boyunca uzun süre araç kullanan herkese tavsiye ediliyor.

Teknolojisiyle, sürücülerin araç kullanırken en çok yaşadığı sorunların çözümüne yardımcı olan Frequency Driving BlueCut camlarını, Opak Lens depolarında geniş stok aralıklarıyla hazır bir şekilde bulunuyor.
Frequency Driving BlueCut hakkında daha ayrıntılı bilgi, Opak Lens şubelerinden ve satış temsilcilerinden alınabilir.

Yerli ve bağımsız sermayenin her zaman yanında olan ve onları destekleyen Opak Lens, optik sektörüne dinamizm ve yenilikler kazandırmaya devam ediyor.
 
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.