Sözde 39. Olağan Genel Kurula İptal Davası

Dernek Tüzüğüne ve Kanuna aykırı olduğu iddiasıyla genel kurula iptal davası açıldı.

Sözde 39. Olağan Genel Kurula İptal Davası
12 Temmuz 2018 Perşembe 18:03

KAMUOYUNA DUYURU
 
Bilindiği üzere Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği 06.05.2018 tarihinde sözde 39.olağan genel kurulunu yapmıştır.

Bahsi geçen dernek yönetiminin yaptığı genel kurulun Dernek Tüzüğüne ve Kanuna aykırı olduğu iddiasıyla yangından mal kaçırırcasına organize olarak yaptıkları kanaatimizce kanuna uygun olmayan, haksız ve mesnetsiz genel kurulun mutlak butlanla malul olduğu, aldıkları ve alacakları kararların yok hükmünde sayılmasına ilişkin olarak, Harbi Optik Limited Şirketi tarafından hukuk mahkemelerinde ihtiyati tedbir talepli dava açılmış olup; dava neticesi ile adı geçen derneğin yoklukla malul kararlarının hiçbir geçerliliğinin olmayacağına ilişkin hususlar karar günü geldiğinde kamuoyuyla paylaşılacaktır.
 
Harbi Optik Limited Şirketi adına
Erol Harbi
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ARTI EKSİ - 6 yıl önce
NİYE GERİLİYORUZ GÖZLÜKÇÜLER ODA BASKANLIGI İÇİN?
ÇIKIN HEPİNİZ ADAYLIKLARINIZI AÇIKLAYIN.