SOLÓTICA’nın Yeni Türkiye Distribütörü OPAK LENS

Solótica bundan böyle Türkiye’de Opak Lens tarafından temsil edilecek ve ürünlerin dağıtımı Opak Lens tarafından yapılacak.

SOLÓTICA’nın Yeni Türkiye Distribütörü OPAK LENS
06 Mart 2020 Cuma 17:07

SOLÓTICA’nın Yeni Türkiye Distribütörü
OPAK LENS

Efsane renkleriyle dünya kontak lens pazarında önemli bir yere sahip olan Solótica bundan böyle Türkiye’de Opak Lens tarafından temsil edilecek ve ürünlerin dağıtımı Opak Lens tarafından yapılacak.

Bir Brezilya şirketi olan Solótica,1949 yılından beri kontak lens üretimi yapıyor. Kendi adı olan Solótica markası altında, özellikle ileri teknoloji ile üstün tasarım yeteneğini birleştirerek ürettiği çarpıcı ve doğal renkli lensleri bütün dünyada tercih ediliyor.

Solótica’nın yeni Türkiye Distribütörü Opak Lens, kurulduğu 2004 yılından bu yana optik sektöründe optik cam ve kontak lens toptancısı ve dağıtımcısı olarak hizmet sunuyor. Türkiye’de bulunan 7400 optisyenlik müessesesinin %94’ü ile çalışan Opak Lens, Türkiye’nin 33 ilindeki 47 deposu ile Türkiye’nin en geniş optik ürün ağına sahip.

Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı Erol Harbi Solótica’nın Türkiye Distribütörlüğüne ilişkin görüşlerini şu şekilde dile getirdi: Solótica dünyanın renkli lens alanında en çok tanınan ve sevilen kontak lens markası. Aslında bizim sadece renkli lensleriyle bildiğimiz Solótica firması ile tanıştıktan sonra ürün ailesinin genişliği karşısında şaşırdık. Şeffaf lenslerde de çok kaliteli ve iddialı ürünleri var. Şu anda Opak Lens olarak öncelikle renkli kontak lens grubu ile başlayacağız ama ileride bahsettiğim diğer lensleri de getirmeyi planlıyoruz.

Bugüne kadar Türkiye’de Solótica, yoğunluklu olarak internet sitelerinde online satışı yapılan bir üründü. Optik mağazalar üzerinden satışı yok denecek kadar azdı. Opak Lens olarak internet üzerinden yasal olmayan kontak lens satışına karşı duruşumuz herkes tarafından bilinir. O nedenle daha önce internetten satılan bir ürün olduğu için Solótica’yı portföyümüze almamıştık. Ancak Solótica’nın üreticisi ve markanın sahibi olan Brezilya firması, Türkiye’de ürünlerinin optik mağazalar kanalıyla yaygın olarak satışa sunulması için bizimle temasa geçti. Bugün Solótica Türkiye Distribütörü Opak Lens’in Yönetim Kurulu Başkanı olarak, bu sevilen markanın bundan böyle optisyenlik müesseseleri tarafından yaygın olarak satılacağını ve optiklere ekstra bir ciro sağlayacağını sizlere duyurmaktan memnuniyet duyuyorum.

Hepinizin bildiği gibi Solótica her optik mağazanın satmak isteyeceği premium bir markadır.  Solótica Türkiye Distribütörü olarak, aktif şekilde satışa başlayacağımız tarihi daha kapsamlı bir lansman ile çok yakında bildireceğiz, bu arada da ön hazırlıklarımızı tamamlayacağız. Bu ön hazırlıkların önemli bir bölümü de Solótica Satış Noktaları’nı belirlemek yönünde olacaktır.

Optik mağazalarında satış yapmak isteyen tüm müşterilerimiz elbette ki Opak Lens kataloglarından istediği modeli/rengi seçip sipariş verebilecektir. Ancak yoğunluklu çalışma, belirli koşulları sağlayan sınırlı sayıdaki Solótica Satış Noktaları üzerinden yürütülecektir. Bu noktalar farklı alım koşulları ve farklı mağaza içi düzenlemelere sahip olacaklardır.

Türkiye genelinde, farklı bölgelerde belirli sayılarda yetkinleştirilecek olan Solótica Satış Noktaları arasında yer almak isteyen optisyenlik müesseselerimiz hemen solotica@opaklens.com adresine mail ile başvuruda bulunabilirler.

Solotica Satış Noktası formu için lütfen tıklayınız

Solótica’nın optik mağazalarımıza yeni bir ivme kazandıracak önemli bir marka olduğunu düşünüyoruz ve bu yeni işbirliğimizin tüm sektörümüze hayırlı olmasını diliyoruz.”

Optik Gazete olarak biz de Solótica ve Opak Lens işbirliğini kutluyoruz. Lansman sırasında yeni bilgileri size aktarmaktan mutluluk duyacağız.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.