Solotica Lens Türkiye Tanıtım Toplantısı 5 Aralık

Tanıtım toplantısı 5 Aralık 2020 Cumartesi günü Zoom uygulaması üzerinden yapılacaktır.

Solotica Lens Türkiye Tanıtım Toplantısı 5 Aralık
02 Aralık 2020 Çarşamba 13:55

Opak Lens tarafından düzenlenen ve Solótica’nın Türkiye’deki yeni satış stratejilerini anlatacağı tanıtım toplantısı 5 Aralık 2020 Cumartesi günü Zoom uygulaması üzerinden yapılacaktır.

Davetiyesi optisyenlik müesseselerine gönderilen ve Optik Gazete tarafından da dün yayınlanan toplantıya sadece LCV bildiren davetliler katılacaktır. Toplantıya şifre ile girilecek, Zoom dijital platformu üzerinden kapalı devre bir toplantı olarak gerçekleştirilecektir.

Türkiye’de Solótica Satış Stratejilerinin anlatılacağı toplantı 11:30’da başlayıp 12:30’da sonlanacaktır. Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı Erol Harbi ve Opak Lens Türkiye Genel Koordinatörü Hülya Şenyüz’ün konuşmalarının ardından soru-cevap bölümü olacaktır.

Toplantıya katılmak için lütfen en geç 4 Aralık 2020 17:00’a kadar 0549 870 24 24 numaralı whatsapp hattına “Adı, Soyadı,Optisyenlik Müessesesi Adı ve Bölge Adı’’nı yazıp göndererek şifrenizi isteyiniz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gökhan Yılmaz - 3 yıl önce
Adana optik