Solotica Lens Satış Noktası Duyurusu

Yeni takvime göre Mayıs ayı içinde Türkiye genelinde dağıtıma başlanacak

Solotica Lens Satış Noktası Duyurusu
30 Nisan 2020 Perşembe 16:42

Opak Lens’ten
Solótica Satış Noktaları Duyurusu

Mart ayında, kalitesi ve muhteşem renkleriyle dünyanın en önde gelen kontak lens markalarından biri olan Solótica’nın Türkiye’deki dağıtımının Opak Lens tarafından yapılacağı duyurulmuştu.

O duyuruda Solótica markasının 15 Nisan’dan itibaren Opak Lens kanalıyla sadece optisyenlik müesseselerinde satılacağı bilgisi de yer almaktaydı. Opak Lens’in yaptığı açıklamaya göre, bu duyurunun hemen ardından gelen Covid-19 salgını nedeniyle Solótica dağıtımı konusundaki ön hazırlıklar, önceliklerin değişmesi sonucunda bir süreliğine yavaşlatıldı. Ve sadece başlangıç zamanı noktasında değişikliğe uğrayan program yeniden gözden geçirildi. Yeni takvime göre ön hazırlıklar Mayıs ayı içinde tamamlanarak, stokların Türkiye’ye gelmesiyle birlikte Solótica’nın Türkiye’deki yeni dönem dağıtımı başlayacak.

Bir önceki duyuruya başvuruda bulunan optisyenlik müesseselerinin değerlendirilmesi devam ederken, bazı bölgelerde ise anlaşmalar hali hazırda yapılmaya başlanmıştır. Bu kapsamda değerlendirilmesi devam edilen bazı bölgelerde Solótica Satış Noktası olma şansı halen sürmektedir.

Solótica her optik mağazanın satmak isteyeceği premium bir markadır. Bugüne kadar internetten satılıyor olması mağazaları Solótica’dan ayırıyordu. Yeni dönemde ise Solótica’nın internette satışı yapılmayacak, yalnızca optisyenlik müesseseleri tarafından satılacaktır.

Bu kapsamda dileyen her optisyenlik müessesesi istediği Solótica ürünlerini Opak Lens’ten temin edip son kullanıcılara satabilecektir. Ancak Solótica Satış Noktası olarak belirlenen optisyenlik müesseseleri farklı olanaklardan faydalanarak satış yapabileceklerdir. Yoğunluklu çalışma, belirli koşulları sağlayan sınırlı sayıdaki Solótica Satış Noktaları üzerinden yürütülecektir. Bu noktalar farklı alım koşulları ve farklı mağaza içi düzenlemelere sahip olacaklardır.

Türkiye genelinde, farklı bölgelerde belirli sayılarda yetkinleştirilecek olan Solótica Satış Noktaları arasında yer almak isteyen optisyenlik müesseseleri solotica@opaklens.com adresine mail ile başvuruda bulunabilirler.

Solotica Satış Noktası formu için lütfen tıklayınız


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ORUÇ ÖMÜRCAN - 4 yıl önce
Çok Güzel özetlemişsiniz emeğine sağlık.Türkiye Genelinde bulunan Gözlükçüler Odalar Birliği Doğrultusunda SAĞLIK BAKANLIĞI ile görüşüp Sizinde içinde bulunduğu bu önemli konunun önünün kesip durdurmamız gerekiyor.yoksa hepimizin sonu felekettir.yolunuz açık olsun selamlar.