Siz de Sesinizi Duyurun!

Erol Harbi, İstanbul’dan Ankara’ya “Korsan Lens Satışına Hayır” yürüyüşünü tüm yerli ve milli optisyenlik müesseseleri ve çalışanları için gerçekleştiriyor.

Siz de Sesinizi Duyurun!
28 Mayıs 2018 Pazartesi 11:47

Erol Harbi bu yürüyüşüyle, tüm optik sektörünün sesini kamuoyuna duyuruyor ve optik sektörünün sorunlarını tekrar dile getiriyor.

Tüm optik sektörünün bu büyük çabaya ve yürüyüşe destek olması, sektörün sorunlarına çözüm bulanabilmesi açısından önemli. Optik sektörü çalışanları ve optisyenler olarak, Erol Bey’in yürüyüşü boyunca günlük olarak yazdığı konularla ilgili ya da bunların dışında gündeme getirmek istediğiniz sorunlar varsa, bunları Optik Gazete ’ye iletin. Sizin düşünceleriniz de, Erol Harbi'nin yazılarında ve Optik Gazete’de yer alsın.


 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.