Silmoİstanbul Hedefine Ulaştı

Fuarı yerli yabancı 15 binin üzerinde ziyaretçi gezdi.

Silmoİstanbul Hedefine Ulaştı
15 Aralık 2014 Pazartesi 07:53

Silmo İstanbul2014 Hedefine Ulaştı
İlgili Galeriye Git

 

Optik sektöründe Türkiye'nin tek ihtisas fuarı olan ve 11 Aralık'ta İstanbul Fuar Merkezi'nde açılan Silmoİstanbul Optik Fuarı 14 Aralık Pazar günü sona erdi.

 

24 Saat Fuarcılık ile arasındaki iş birliğiyle 11-14 Aralık 2014 Perşembe-Pazar günleri arasında İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy 9 ve 10.salonlarda gerçekleştirilen fuarda Yerli ve yabancı 400'ün üzerindeki gözlük markalarının 2015 koleksiyonları sergilendi.

 

Gözlük kılıfları, optik camlar, kontakt lensler, kontakt lens aksesuarları ve bakım ekipmanları, güneş gözlüğü camları, optimetrik, oftalmolojik cihazlar ve aksesuarları, oftalmolojik ölçüm tanı ve tedavi cihazları, optik atölye ve laboratuvar için aletler, gözlük parçaları, optik endüstri makinaları ve sektöre ait tüm yeni teknolojik gelişmelerin ziyaretçilere sunulduğu fuarda ziyaretçiler Türkiye, Avrupa ve Ortadoğu'daki optik firmalarının teknolojik gelişmelerini, yenilikleri, değişimleri ve markaların 2015 tasarımlarını yakından tanıma fırsatı buldu.

 


Kalitesini her yıl arttırarak uluslararası standartlara ulaşma hedefi yolunda ilerleyen İstanbul Optik Fuarı 15 bini aşkın ziyaretçi tarafından gezildi. Fuara katılan firmalar yerli ve yabancı iş ortakları ile önemli anlaşmalara imza attılar.

 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.