Silmoİstanbul 2016 Yoğun Katılımla Devam Ediyor!

Silmoİstanbul 2016 optik fuarı ile ASYA ve AVRUPA’yı İSTANBUL’da birleştiriyor.

Silmoİstanbul 2016 Yoğun Katılımla Devam Ediyor!
11 Aralık 2016 Pazar 00:00

Silmoİstanbul'a Yoğun Katılım!
İlgili Galeriye Git

Silmoİstanbul 2016, İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy 9 ve 10.salonlarda yurtiçi ve yurtdışı ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Silmoİstanbul 2016 Optik Fuarı'nı Anadolu'nun keşfedilmemiş şehirlerini, ilçelerini, köylerini gezen, hiç duyulmamış türkülerini seslendiren ünlü Türk Halk Müziği Sanatçısı Sayın Turgay Başyayla da ziyaret etti.

Yerli ve yabancı 500’ün üzerindeki gözlük markasının 2016/2017 koleksiyonları, gözlük kılıfları, optik camlar, kontak lensler, kontak lens aksesuarları ve bakım ekipmanları, güneş gözlüğü camları, optimetrik, oftalmolojik cihazlar ve aksesuarları, oftalmolojik ölçüm tanı ve tedavi cihazları, optik atölye ve laboratuvar için aletler, gözlük parçaları, optik endüstri makinaları ve sektöre ait tüm yeni teknolojik gelişmelerin ziyaretçilere sunulduğu Silmoİstanbul Optik Fuarı, 2016 yılında 8-11 Aralık (Perşembe-Pazar) tarihleri arasında yapılan optik fuarı yoğun ziyaretçi akınına uğruyor.

Fuar görüntülerini okuyucularımıza sunuyoruz.  




 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.