Silmo2016 Avantajları Devam Ediyor!

Opak Lens A.Ş.'nin Silmoİstanbul Optik Fuarında müşterilerine sunduğu Gözlük Camı Avantaj Paketleri büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Silmo2016 Avantajları Devam Ediyor!
14 Aralık 2016 Çarşamba 14:20

Fuar sonrası Optik gazeteye açıklama yapan Opak Lens A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erol Harbi fuar sonrasında da 'Gözlük Camları' ile ilgili avantaj paketlerini müşterilerine sunmaya devam edeceklerini açıkladı.

Sayın Erol Harbi'nin yaptığı açıklama şu şekilde, "Opak Lens ailesi olarak 12 yıl boyunca yerel bağımsız Optisyenlik müesseselerinin kontak lens ve lens bakım ürünleri ile ilgili tüm ihtiyaçlarını karşılamak için müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmenin gayreti içerisinde olduk. Özellikle sayıları her geçen gün artan yabancı sermayeli mağazalara karşı müşterilerimizin rekabet gücünü artırabilmek için çok uygun fiyatlara kontak lens tedariki sağladık.

Birlikte çalıştığımız yıllar içinde müşterilerimizin bizlere gösterdiği ilgi ve destek sayesinde şube ve personel sayımızı arttırdık. Şu an 21 ilde 29 şube ile müşterilerimize daha da yakınız.

İnternetten yasa dışı yapılan kontak lens satışları karşısında, yerel bağımsız Optisyenlik müesseselerinin hizmet hızını ve kalitesini artırmak amacıyla 15 dakikada 1150 optik mağazasına da ürün teslimatı yapabilen bir yapıya sahibiz. Türkiye genelinde toplam 5634 mağazadan 5050’sine hizmet veriyoruz. Yerel bağımsız Optisyenlik müesseselerinin %70’ine aynı gün ürün temin edebilecek sayıda depomuz, bu depolarımızda hazır bulundurduğumuz stoklarımız ile müşterilerimize teslimatı hızla gerçekleştirebilecek altyapı ve kadroya sahibiz. Müşterilerimize bizlere verdikleri destek ve güç için tekrar teşekkür ederiz.

Sektörümüzde son yıllarda gerçekleşen büyük satın almalar, özellikle gözlük camı alanındaki yabancı sermayenin çok güçlenmesi ve tekel olma yolunda ilerlemesi, Optisyenlik mesleğinin geleceği açısından bizim gibi yerli sermayeli kuruluşlara büyük görev ve sorumluluklar yükledi. Bu görev ve sorumluluk bilinci bizleri gözlük camı alanında yeni yatırımlar yapmaya teşvik etti. Değerli müşterilerimizin ilgi ve desteği ile gözlük camı alımlarında da hızlı ve kaliteli hizmet vermenin gayreti içerisinde olacağız.

Aralık 2016 tarihi itibariyle 1.56, 1.61, 1.67, 1.74 ve Kolormatik stok ürünlerimiz ile tüm şubelerimizde hizmet vermeye başladık. Amacımız tamamen yerli bağımsız Optisyenlik müesseselerini yabancı sermayeye karşı güçlü kılacak en kaliteli ürünü, en uygun fiyatla, en hızlı şekilde ulaştırmaktır.

Fuar süresince müşterilerimize sunduğumuz avantaj paketlerini Aralık ayının sonuna kadar yeni alternatif seçeneklerle müşterilerimize sunmaya devam edeceğiz.

Sunmuş olduğumuz avantaj paketlerinden istifade etmek isteyen müşterilerimizin satış temsilcilerimiz ile irtibata geçmeleri menfaatlerine olacaktır.

Fuar süresince standımızı ziyaret ederek yapmış olduğumuz güç birliğine destek olan tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim."




 
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.