SİLMO PARİS 2016 BAŞLADI!

Silmo Uluslararası Optik ve Gözlük Fuarı, 23-26 Eylül 2016 tarihleri arasında Paris’te dünyanın dört bir yanından gelen profesyonelleri ağırlıyor.

SİLMO PARİS 2016 BAŞLADI!
24 Eylül 2016 Cumartesi 09:41

Uluslararası Optik ve Gözlük Fuarı Silmo Paris 2016, Fransa’nın Paris kentinde, 23 Eylül 2016 Cuma günü kapılarını tüm sektörel ziyaretçilerine açtı.

Optik sektörü ile ilgili gelişmelere dair bilgi paylaşımlarının yapıldığı, birçok ülkeden bir araya gelen firmaların ürünlerini tanıtma fırsatlarını bulduğu Fuar, mevcut ilişkilerin geliştirilmesinin yanı sıra yeni bağlantılar kurmak adına da büyük önem taşıyor.

Optik firmalarının kendi aralarında temas kurduğu  optik fuarlarında, sektörle iş yapan ya da yapmak isteyen profesyonel ziyaretçiler sayesinde, katılımcı firmalar ürün ve hizmetlerinin doğrudan tanıtımını yapma imkanına da sahip oluyor.

Türkiye ve Dünya optik sektörünün çekim ve buluşma noktası haline gelen ve bu yıl 3.sü düzenlenecek olan, Silmo İstanbul 2016 Fuarı ise ülkemizde 8-11 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de gerçekleştirilecek olup, yurtiçi ve yurtdışı ziyaretçilerini ağırlayacak.

Sektörün en önemli buluşmalarından biri olan bu organizasyona ait görüntüleri Optik Gazete sayfalarında okuyucularımızla paylaşacağız.

Silmo İstanbul Optik Fuarı’nda buluşmak dileğiyle…


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.