Silmo İstanbul Optik Fuarı 2021'e Ertelendi

Uluslararası Silmo İstanbul 2020 Optik Fuarı 18-21 Kasım 2021 tarihleri arasında sizleri bekliyor.

Silmo İstanbul Optik Fuarı 2021'e Ertelendi
04 Eylül 2020 Cuma 12:05

Her yıl Kasım - Aralık aylarında düzenlenen Uluslararası Silmo İstanbul Optik Fuarı Covid-19 pandemisi nedeni ile 2021 yılına ertelendi. Fuar orhanizasyonu tarafından yapılan duyuruyu dikkatinize sunuyoruz.

SILMO İSTANBUL OPTİK FUARI

2021 YILINA ERTELENDİ

Uluslararası Silmo İstanbul 2020 Optik Fuarı,

18-21 Kasım 2021 tarihleri arasında sizleri bekliyor.

Değerli Silmo İstanbul Katılımcılarımız ve Ziyaretçilerimiz

Mart ayında dünyayı etkisi altına almaya başlayan yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) salgını, sizlerin de bildiği üzere halen insan sağlığını ve ekonomileri tehdit etmeye ve bununla birlikte yaşam kalitemizi de düşürmeye hızla devam ediyor. Tüm dünyada olduğu gibi bizlerde ülkemizde Haziran ayı itibarı ile yeni normal süreçte yaşamımızı devam ettiriyoruz. 

Bu sürecin geçici olduğuna ve önümüzdeki aylarda daha sağlıklı, sosyal yaşantımızın daha özgür ve ekonomik olarak daha iyi standartlarda yaşayacağımız günlerin geri geleceğine inanıyoruz.

Koronavirüs’ün (Kovid-19) hızla yayılmasıyla birlikte, sadece optik sektöründe ki değil dünyadaki tüm fuarlar iptal edildi.

Bizler bütün iptallere rağmen Silmo İstanbul 2020 optik fuarını 19-22 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirmeyi planladığımız için bu tarihlere kadar hastalığın etkisinin azalacağını umut ediyor ve sizlerle kavuşacağımızı düşünüyorduk. Ancak son 1 aydır hem ülkemizde, hem de tüm dünyada artan vaka sayıları, sosyal yaşamın yeniden kısıtlanma olasılığı, 65 yaş üstü sokağa çıkma kısıtlamaları, Türk Hava Yolları noktalarının birçok noktada uçuşlarının halen kapalı olması (özellikle yurtdışı), önümüzdeki aylarda ki belirsizlikler ve en önemlisi hepimizin sağlığı için Comexposium ve 24 Saat Fuarcılık A.Ş olarak 19-22 Kasım 2020 tarihleri arasında gerçekleştirmeyi planladığımız Uluslararası Silmo İstanbul 2020 Optik Fuarı’nı ne yazık ki iptal etmeye karar verdik.

Yaşadığımız bu büyük küresel krize rağmen, büyük bir girişimcilik ve birliktelik cesareti göstererek Uluslararası Silmo İstanbul 2020 Optik Fuarı’na katılımını onaylayan 68 firmaya ve onaylayacak olan tüm katılımcılarımıza, gerçekleştirildiği günden itibaren Silmo İstanbul’u destekleyen tüm ziyaretçilerimize yürekten teşekkürlerimizi ve minnettarlığımızı sunuyoruz.

Tüm ziyaretçilerimizin, katılımcılarımızın, fuar alanında çalışan tüm personelin, ailelerimizin ve tüm sevdiklerimizin sağlığı ve gelecekteki güzel ve sağlıklı günler adına aldığımız bu kararın optik sektörümüz için hayırlı olmasını dileriz.

18-21 Kasım 2021 tarihleri arasında Uluslararası Silmo İstanbul Optik Fuarında, sağlıkla yeniden buluşmak üzere…


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.