SGK kesintileri vergi matrahından düşürülecek!

SGK tarafından yapılan reçete kontrolleri sonrası geri ödeme kesintilerinde, kesinti tutarının gelir vergisi matrahından ve ödenecek KDV’den düşülmesi hakkında duyuru yayımlandı.

SGK kesintileri vergi matrahından düşürülecek!
14 Kasım 2016 Pazartesi 14:10

Ankara Eczacı Odası SGK tarafından yapılan reçete kontrolleri sonrası geri ödeme kesintilerinde, kesinti tutarının gelir vergisi matrahından ve ödenecek KDV’den düşülmesi hakkında Maliye Bakanlığının görüşü ile TEB'in yazısını yayınladı..

Ankara Eczacı Odası'nın açıklaması şöyle:

SGK tarafından yapılan reçete kontrolleri sonrası geri ödeme kesintilerinde, kesinti tutarının gelir vergisi matrahından ve ödenecek KDV’den düşülmesi hakkında Maliye Bakanlığının görüşü ile TEB'in tarafımıza gönderdiği yazı ekli dosyadadır.

2016 yılı içinde kurum tarafından kesintisi olan eczanelerimizin ekteki Maliye Bakanlığı ve TEB'in yazıları ile SGK Kavaklıdere Sağlık Müdürlüğüne yazılı olarak başvurması gerekmektedir. / Ankara Eczacı Odası Yönetim Kurulu

Ek-1: TEB Maliye Bakanlığı SGK Kesintilerinde Muhasebeden Düşüşleri İle İlgili Yazısı için tıklayınız

Ek-2: Maliye Bakanlığının TEB E gönderdiği yazı için tıklayınız

Kaynak için tıklayınız


Kaynak : http://eczaciyiz.net/


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.