Sevimli Dostlarımız İçin Gözlük Üretildi

Bu gözlük Köpeklerin gözlerini korumak için üretilerek sevimli dostlarımızın hizmetine sunuldu.

Sevimli Dostlarımız İçin Gözlük Üretildi
26 Aralık 2018 Çarşamba 17:00



Onların Gözlerinin de Korunmaya İhtiyacı Var!

Hafif renklendirilmiş koruyucu gözlük olarak dizayn edilen ve köpeklerin başlarına oturacak şekilde tasarlanan Doggles, köpeklerin gözlerini korumak için üretilerek sevimli dostlarımızın hizmetine sunuldu. Önceleri bir moda ürünü olarak pazarlanıyorken, birçok pratik ve medikal kullanım raporları neticesinde görme yeteneği bozulmuş köpekler için artık reçeteli lensler olarak kullanılmaktadır.

Peki bu ürün nasıl ortaya çıktı?

Roni Di Lullo, köpeği Midknight’ın güneş ışığında gözlerini kıstığını fark ettikten sonra Doggles adını verdiği bu ürün üzerinde çalıştı. İlk olarak insanların kullandığı güneş ve spor gözlükleri ile deneyler yapıldı ve bir köpeğin başına uygun biçimde oturacak bir gözlük tasarlandı. Zararlı UV ışınlarından korumak için renkli bir polikarbonat malzeme eklendi. Aynı zamanda köpeğin kafasında gözlüğü sabitlemek için elastik kayışlar kullanıldı.
Ve ürün şu anda Diamond Springs, California’daki Doggles Company tarafından üretilmektedir.



 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.