Sayın Caner Yılmaz, Adaylığını Açıkladı...

Sayın Caner Yılmaz, XI. Bölge Karadeniz Samsun Optisyen Gözlükçüler Oda Başkanlığı'na aday...

Sayın Caner Yılmaz, Adaylığını Açıkladı...
22 Ağustos 2022 Pazartesi 14:17

Sayın Caner Yılmaz, XI. Bölge Karadeniz Samsun Optisyen Gözlükçüler Oda Başkanlığı'na adaylığını açıkladı. Caner Yılmaz'ın açıklamasını aşağıda bilginize sunarız...

Sevgili Meslektaşlarım;
 

Merhaba
 

12-06-1966, Tokat/Niksar doğumlu, 2 evlat babasıyım. 1988'de işbir Optik Karadeniz Bölge Müdürlüğü'n de satış temsilcisi olarak bu meslekle tanıştım .1993 tarihli ruhsat sahipliyim, bu mesleği yıllarca yapmanın mutluluğu ile ilk iş yerimi memleketimde yani Niksar'da açtım. şu an Samsun/Atakum ilçesinde Optik Dünyası ünvanlı iş yerimi çalıştırmaktayım. Bu mesleğin iyi ve kötü yanlarını tatmış olmanın gururu ve hüzünüyle buralara kadar geldim.

XI. Bölge Karadeniz Samsun Optisyen Gözlükçüler Oda Başkanlığı'na aday olma amacım başta mesleğimiz için oda ve birliğin olmasını isteyenlerdenim. Dernekçilik zihniyeti ile başımıza seçilenlerin eksiklerini iyi izleyip, kanun çerçevesinde kazanılmış sonuçların ben değil biz olmanın gururu ile tüm meslektaşlarımla aynı çatı altında birlikte olmayı ve kimseyi ötelemeden toplu bir şekilde hareket etmek mesleğimize hep beraber bir saygınlık getirmektir. Amacım iki yıllık bu süreçte meslektaşlarımı sahada sık sık ziyaret edip fikirlerini ve sıkıntılarını öğrenmek kanun ve hukuk çerçevesinde çözüm odaklı şeffaf bir yönetim sunmaktır...

XI. Bölge Karadeniz Samsun Optisyen Gözlükçüler Odasını şu anki kaostan kurtarıp odalarımızın üstünde olan birliğimize uyum içinde çalışan güçlü birlik temsilcileri göndermeyi ve uyum içinde çalışmayı, mesleğimizin geçmişte yaşanan hukuksal sorunları hukuk çerçevesi altında çözebilmektir. Hizmet için, birlik için ve biz olmak için talibim. Küskün ve dargın meslektaşlarımızı barıştırmak için sizlerin sesi olmaya talibiz. Burda hep beraber bağdaki bağcıyı dövmeye değil, bağdaki üzümleri yeşertmeye talibiz. Her hareket, atılım, XI. Bölge Samsun Gözlükçüler Odası çatısı altında mesleğimiz için mücadele etmeye talibiz . Mesleğimiz için taşın altına ellerimizi koymaya varız. Sizlerin sayesinde XI. Bölge Karadeniz Samsun Optisyen Gözlükçüler odasına başkan olmaya talibim.
 

Seçim günü buluşmak üzere, her şey gönlünüze göre olsun.

Meslek kazansın...

Samsun'dan tüm meslektaşlarıma selamlarımı, saygılarımı sunarım...

Caner Yılmaz

Sayın Caner Yılmaz'ın, XI. Bölge Karadeniz Samsun Optisyen Gözlükçüler Oda Başkanlığı Adaylık duyurusu için tıklayınız


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.