Sanal Gerçeklik ile farklı boyutlar!

Kuzey Kıbrıs Turkcell, yeni bir teknolojiyi daha ülkemizle buluşturdu, çok sayıda kişi Samsung’un ikinci nesil sanal gerçeklik gözlüğü ile çok farklı bir deneyim yaşadı.

Sanal Gerçeklik ile farklı boyutlar!
20 Ekim 2016 Perşembe 09:07

Gerçekliği tümüyle dijitale aktaran ve teknoloji dünyasında büyük heyecan yaratan ‘sanal gerçeklik gözlükleri’ (VR – Virtual Reality), Kuzey Kıbrıs Turkcell İletişim Merkezleri’nde yoğun ilgi gördü.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, Samsung’un Gear marka sanal gerçeklik gözlüklerini İletişim Merkezleri’nde müşterilerinin deneyimine sundu.

Samsung’un ikinci nesil sanal gerçeklik gözlüğü ile çok farklı bir deneyim yaşayan binlerce kişi, teknolojideki hızlı değişime tanıklık etti. VR gözlükleri kullanarak video izleyen Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri, sanal gerçeklik teknolojisi hakkında bilgi aldı.

Dereboyu Kaner ve Airtech İletişim’de

Kuzey Kıbrıs Turkcell iletişim merkezlerini fatura ödemek ya da diğer işlemleri için ziyaret eden müşteriler, yeni bir teknolojiyi daha deneyimleme fırsatı buluyor.

Farklı yaş gruplarından teknoloji tutkunları ‘sanal gerçeklik gözlükleri’ ile ilk kez tanışırken, bu önemli deneyimi dostları ile paylaştı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, en yeni ve ileri teknolojileri adaya taşımak misyonu ile hareket ettiklerini belirterek, VR teknolojisinin şu anda Dereboyu Kaner ve Airtech İletişim Merkezleri’nde yer aldığı, önümüzdeki günlerde de Girne ve Mağusa Turkcell İletişim Merkezlerinde yer alacağı bilgisi verildi.

Sanal Gerçeklik gözlüğü deneyimi için ne dediler?

Salahi Alçalı

“Sanal Gerçeklik gözlüğüyle izlediğim her şey sanki karşımdaymış gibi gerçekti. Çok güzel bir teknoloji ve herkesin denemesi gerekiyor bence. Güzel bir film izledim. Tüm yeni teknolojileri adamıza ilk taşıyan ve tanıtan operatör olan Kuzey Kıbrıs Turkcell’e teşekkür ederim.”

Ayşegül Barut

“Samsung Gear gözlüğü çok farklıymış. Umarım Samsung’un ilk baştaki hızı ve teknolojisi değişmez, tam aksine farklılaşarak devam eder. Teknoloji adına ileri bir deneyim. Bu teknolojiyi yaşamak güzeldi, gerçek gibiydi. 3 boyutta çığır açmışlar.”

Deren İlhan

“Gerçekten teknoloji gün geçtikçe çok ilerliyor. Bu gözlükle sanki filmin içindeymiş gibi izlemek çok keyifliydi. İzlemek istediğiniz videoyu rahatça takıp istediğinizi izleyebiliyorsunuz. Bence harika bir şey.“

Olgu Demirörs

“Bence çok başarılı ve büyük bir gelişme. Tamamen gördüğünüz gerçekliğin içinde, oradaymış gibi hissediyorsunuz. Değişik bir deneyim diyebiliriz. İlk kez denedim, çok farklıydı.”

Utku Can Şimşek

“Teknolojiyle aram iyi, takip etmeye çalışıyorum. Ama sanal gerçeklik gözlüğünü daha önce hiç denememiştim. Bu deneyimi yaşadığım için mutlu oldum. VR gözlükle bir şey izlemek çok gerçekçiydi ve başınızı çevirince o alana girmiş gibi hissetmek muazzamdı.”

Enes Çelik

“Gerçekten videonun, izlediğiniz şeyin içindeymiş gibi. Sanki videoda ben de varım. O kadar gerçekçi ki sanki ben ortalarında geziyor gibiydim. Hem çok gerçekçi, hem keyfinize göre istediğiniz yere bakıp oranın keyfini alabiliyorsunuz.”

İbrahim Çamdere  

“Bir ortamdan başka bir ortama geçtiğimi hissettim çok değişik bir deneyimdi benim için. Çok keyif aldım. Turkcell'e bu tarz yeni teknolojileri ayağımıza kadar getirdiği için teşekkür ederiz.”


Kaynak : gundemkibris.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.