Sabri Sarıoğlu Nişantaşı'da gözlükçü açtı

Göztepe’de başarılı bir sezon geçiren Sabri Sarıooğlu, Nişantaşı’nda optik dükkanı açtı.

Sabri Sarıoğlu Nişantaşı'da gözlükçü açtı
30 Ekim 2017 Pazartesi 14:35

Açılışa Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile futbolcular katıldı.

Göztepe’nin milli futbolcusu Sabri Sarıoğlu, futbolculuğunun yanında ticaret ile de yakından ilgileniyor. Başarılı futbolcu, kafe işletmeciliğinin ardından gözlük işine de girdi. Sarıoğlu, İstanbul Nişantaşı’da ismi ‘Optik optik’ olan yeni dükkanının açılışını yaptı. 



Açılışta yıldız futbolcuyu, eski kulübü olan Galatasaray camiası yalnız bırakmadı. Dükkanın açılışına Başkan Dursun Özbek, yönetim kurulu üyesi İsmail Sarıkaya, eski yöneticilerden Emir Sarıgül, Galatasaray Futbol Takımı’ndan Ryan Donk, Mariano, Muslera ve Maicon ile dostları katıldı.



Açılışta konuşan Başkan Dursun Özbek, Sabri Sarıoğlu’na iş hayatında başarılar dileyerek, “Galatasaray’ın emektarı, Galatasaray’a 21 sene vermiş, hakiki Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu’nun bu açılışında yalnız bırakmak istemedik. Kendisine futbolda gösterdiği başarıyı inşallah ticaret hayatında da gösterir. Bol kazançlar diliyorum. Allah utandırmasın. Çok güzel olmuş burası. Bütün Galatasaraylıları buraya davet ediyorum, bütün gözlük ihtiyacını karşılamak için. Hiçbir zaman Galatasaraylılar birbirini yalnız bırakmaz. Bütün camiayı Sabri’ye desteğe çağırıyorum. Sabri’nin Galatasaray’a verdiği emek hiç tartışılmaz. Yönetim olarak da şahsen de Sabri’yi ne kadar sevdiğimi Sabri’nin kendisine sorun” diye konuştu.

Dursun Özbek’e açılışa geldiği için teşekkür eden Sabri Sarıoğlu, “Futbol bu, ayrılıklar da olabilir. Herkesin geleceği var. Ayrıldık diye sevdamızdan vazgeçmiş değiliz. Her şey benim için iyi gidiyor. Hem Galatasaray hem de biz ligde iyi gidiyoruz. Şu an her şey bizim için iyi gidiyor” şeklinde konuştu

Eski yöneticilerden Emir Sarıgül ise İstanbulun en önemli çekim merkezlerinden biri olan Nişantaşı’nda açılan dükkan için Sabri Sarıoğlu’na başarılar diledi.

Kaynak: ntv.com.tr

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.