Recordati, yatırım öncesi zirveye Türk yönetici atadı!

Uluslararası ilaç grubu Recordati'nin ilk Türk Grup Başkan Yardımcısı ve Güneydoğu Bölgesi Bölge Direktörü Dr. İsmail Yormaz oldu!

Recordati, yatırım öncesi zirveye Türk yönetici atadı!
24 Eylül 2014 Çarşamba 11:30

Recordati, Türkiye'de 50 milyon dolarlık yatırım öncesi zirveye Türk yönetici atadı!


135 ülkede satılan ürünleriyle 88 yıldır faaliyet gösteren Recordati, özel ve lisanslı ürünleriyle nadir hastalıklar da dahil olmak üzere geniş bir tedavi alanında Avrupa’nın önde gelen ilaç firmaları arasında yer alıyor. Çerkezköy OSB'de yaklaşık 50 milyon dolarlık yatırımla yeni bir üretim tesisi kurmayı planlayan Recordati Grup’un hedefi, bu yıl Mayıs ayında temeli atılan tesisin 2016 yılı başında faaliyete geçmesi. Recordati, ülkemizde yaptığı yatırımlarla adından söz ettirirken Grup Başkan Yardımcılığı ve Güney Doğu Bölge Direktörü olarak da ilk kez bir Türk’e görev verdi. Dr. İsmail Yormaz, uluslararası ilaç grubu içinde bu pozisyona 15 Eylül 2014 itibari ile atandı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.