Rastgele Gözlük Takmayın

"Marka ve garanti belgesi teşekküllü olarak talep etmeleri son derece önemlidir."

Rastgele Gözlük Takmayın
26 Nisan 2014 Cumartesi 06:15

 
  

 

Gaziantep Optisyen Gözlükçüler Derneği Başkanı ve Birimoğlu Optik sahibi Kamil Birimoğlu, vatandaşları güneş gözlüğü alırken dikkatli olmaya çağırdı. Kamil Birimoğlu, seyyar satıcılardan, pasajlardan güneş gözlüğü alınmamasını tavsiye ederek, "Çünkü o tür yerlerden alınan gözlüklerin çerçeveleri cilt kanserine,

camlarıda göz hastalıklarına ve katarakt hastalıklarına maruz bırakmaktadır" dedi.

 

GARANTİ BELGESİNE DİKKAT

 

Güneş gözlüğünde sezonun başladığını, güneş gözlüklerinin yaz-kış insanlar için ihtiyaç haline geldiğini belirten Kamil Birimoğlu, "Halkımızın güneş gözlüklerini yanlızca optisyenlik müesselerinden almalarını, marka ve garanti belgesi teşekküllü olarak talep etmeleri son derece önemlidir. Vatandaşlarımızın seyyar satıcılardan, pasajlardan güneş gözlüğü almamalarını tavsiye ediyoruz. Çünkü o tür yerlerden alınan gözlüklerin çerçeveleri cilt kanserine, camlarıda göz hastalıklarına ve katarakt hastalıklarına maruz bırakmaktadır" diye konuştu.

 

OPTİSYENLERİ TERCİH EDİN

 

Pasajlarda, seyyar satıcılarda satılan güneş gözlüklerini incelediğimizde özellikle camlarda damar damar dalgalanmaların bariz bir şekilde görüldüğünü söyleyen Birimoğlu, "Bu da güneşli havalarda yansımalara ve göz kızarıklıklarına sebebiyet vermektedir. Dolayısıyla halkımızın güneş gözlüğü ve numaralı gözlük alırken optisyenlik müesseselerini tercih etmelerini ve özellikle bu müesseselerdeki mesul müdürlerle birebir görüşmelerini tavsiye etmekteyiz" dedi.

 

Kaynak : gaziantep27.net

 

 

 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.