PRESBİYOPİ İçin Yenilikçi Bir Bakış Açısı!

Türkiye’nin göz hastalıkları ile ilgili en kapsamlı kongresi tüm hızıyla Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde devam ediyor.

PRESBİYOPİ İçin Yenilikçi Bir Bakış Açısı!
06 Kasım 2015 Cuma 14:33


Yaklaşık olarak 2400 hekimin katılım sağladığı ve firma temsilcileri ile birlikte 2700 kişi sayısına ulaşan dev kongrede; diyabete bağlı göz hastalıkları, katarakt ameliyatlarında son gelişmeler, gözyaşı yetersizliği, göz içi kanamaları, retina yırtıkları, göz tümörleri, göz tansiyonu, sarı leke hastalığı ve göz plastik cerrahisi gibi birçok hastalık ve tedavi yöntemleri ele alınıyor.


Türk Oftalmoloji Derneği’nin düzenlediği 49. Ulusal Oftalmoloji Kongresi’nde ilk kez tanıtılacak yeni ürünler de ön plana çıkıyor.

Bunlardan biri de İtalyan kontak lens markası Safilens’in ürettiği ve dünyada bir ilk olan “Afocal Lens” tasarımıdır.

Safilens tarafından presbiyopi için yenilikçi bir bakış açısıyla geliştirilen Afocal Kontak Lens Tasarımını, Opak Lens Uzmanına Danış Toplantısında simultane tercüme eşliğinde hekimlere anlatılmıştır.



Opak Lens’in ev sahipliğinde kongreye katılan İtalyan Safilens firması, dünyada ilk olan Afocal Lens tasarımını tanıttı. Multifokal lenslerde olduğu gibi hem uzağı hem yakını görmeyi sağlayan yeni tasarım Afocal Lens özellikli ürün, alanın derinliğini artıran ve mesafe bakımından alışılagelmişin dışında bir keskinlik sağlayan teknolojiye sahip.

Çok yakında Opak Lens aracılığı ile dağıtımına başlanacak olan Afocal Lensin tasarımına ilişkin medikal ve tıbbi detayları, Safilens Profesyonel Hizmetler Başkanı Sergio Momini anlattı.



40 yaşın üzerinde yaşa bağlı olarak oluşan ve yakını görememe sorunu yaratan presbiyopi göz kırma kusurunda kullanılan çok odaklı lenslerin yeni alternatifi olarak sunulan Afocal Lens tasarımının sektörümüze ve kullanıcılarına şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz.



İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.